deXterche
тадаммм
Добро ама ново ќе го платиш уште толкуАбе ок е, еве вака на прва кога го гледаш сон е, ваква кола за 15-16000 евра, ама тука е предноста на нова кола според мене, по сите правила, има исклучоци не викам не, треба да е пали вози барем првите три години без некакви озбилни проблеми.
А ова Аудиво, може е ѕвер може не му фали ништо и нема да се расипе у наредните 5 години, ама може и не е. И сега јас немав време, немам пријатели механичари па да акам по плацеви, да проверувам, да бирам, да гледам и да ризикувам и после секој месец да одам кај механичари со кои и немам добри искуства и генерално ми се еден од најнеомилените ликови и професии. Ете тоа е предноста на нова кола.
Башка тоа што кај половно треба да возам кола у којшто не знам кој се се ебел.![]()

Реално шансите да е расипано ова (освен ако не е удрено) се 1 на 1000. Тој е тој ризик што го превземаш за упола цена од ново. Е сега ако имаш време да се зезаш, тркни до германија и одбери си како човек. А крај краева ако не ти се погоди, извади го на оглас ќе го дадеш за иста цена