Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој е default password на Callisto-то? Да зирнам кај другар ми колку mbps му пуштаат од централа. Фала![]()
username: user
password: user
bar taka bese kaj mene po default.
Фала ти, работеше. Уште една работа, до сите корисници на Extreme, ај ако сакате ѕирнете во интерфејсот на модемот, според конфигот колку мегабити ви пуштаат од Он.Нет? Кај другар ми е 6mbps/1mbps, иако има низок attenuation и висок signal to noise ratio, што значи не гледам причина модемот да е ограничен на 6mbps.
А да ми кажеше каде се гледа ова чим влезеш со лозинката и пасот па да видам и да ти кажам?![]()
Заборавив.Во менито лево што се наоѓа, опцијата над Change your password, не памтам точно како беше називот. Од таму фати една слика.
Ако мислиш на ова повели
![]()
Луѓе, абе некој информации за пакетите со телевизија?! Уште колку ќе чекаме?!
Колку фино, ти имаш 18mbps, другар ми 6.Фала за сликата и уживај си во брзината.
40 тв канали, од кои 8 бесплатни, 30 радио и нешто што не е баш јасно, ЕДНОНАСОЧЕН ИНТЕРНЕТ ?!? и сето тоа за 500 денари со ддв.
Така слушнав пред некое време.
абе луѓе оннет ограничува по усер, не гледајте колку е на модемот.џабе има 18 мбита , кога пакетот му е 10 мбита
пак ширите дезинформации.имате тема за дигиталната телевизија.прочитајте тамо
Ima li nekoj informacija za ogranicuvanje na brzinata kon serveri vo BG (Bugarija) od zadnjive 10-na dena od Zamunda mi siminja so max. 5-5.5 mbps... i na speed testovite prema BG serveri dava max. 3.75 mbps speed...