Новите пакети DUO Extreme од On.net

• Креатор на темата Креатор на темата corba666
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Исто е и кај мене, со тоа што на второто (RUO DUO) кај мене е околу милион мб, односно 1000 гига што би било неограничено (за мене :smir:). За секој случај провери во нивниот центар, но мислам дека нема да има проблем-според договорот и видот услугата.

Исто е и кај мене, со тоа што на второто (RUO DUO) кај мене е околу милион мб, односно 1000 гига што би било неограничено (за мене :smir:). За секој случај провери во нивниот центар, но мислам дека нема да има проблем-според договорот и видот услугата.
Дааа беее. Ја грешно го рачунав, ми испаѓаше 100 гига па малце ми се виде. Ова 1 TB било :D .Да не ми кажеше немаше да приметам.

Дааа беее. Ја грешно го рачунав, ми испаѓаше 100 гига па малце ми се виде. Ова 1 TB било :D .Да не ми кажеше немаше да приметам.
И ја сега делев, множев, никако не испаѓаше. А знам дека имав многу за трошење. Па ги броев нулите и испадна некако. Ми отупе мозок од ексел и дигитрон :) математика и собирање сум заборавил.

Да ве прашам нешто ако знае некој да ми одговори, зошто во Кавадарци го нема уште пакетот Duo Extreme и кога би го пуштиле...
Инаку сега го земав овој средниот пакет, Duo Plus, па ми рекоа кога би дошол Extreme би можело одма да се смени, само прашање е кога би го имало тој пакет во Кавадарци...

Дај кажете колку иде download отприлика од Рапидшер, или некој сервер во Америка на пример :) ~ Пишете на профил.

Луѓе, бев вчера во Он.Нет да платам сметка и го прашав дечкото што работи таму кога планираат да почнаат со телевизија. Одговорот беше дека одприлика кон крајот на Мај или почекотот на Јуни би требало да ги пуштат „во промет“ пакетите со дигитална телевизија. :)

Луѓе, бев вчера во Он.Нет да платам сметка и го прашав дечкото што работи таму кога планираат да почнаат со телевизија. Одговорот беше дека одприлика кон крајот на Мај или почекотот на Јуни би требало да ги пуштат „во промет“ пакетите со дигитална телевизија. :)

А дали ти кажаа колкава цена ќе бидат пакетите и колку програми ќе има?

Многу тешко да биде и во тој период, и самиот дечко имал кажано би требало значи ништо не е сигурно.
Телеком Словенија сеуште не се толку навлезени во оннет и не е се како што треба поставено за да тој период се почне со дигитална телевизија.
Според муабетите досега двапати требаше да биде пуштена ама ај.

А дали ти кажаа колкава цена ќе бидат пакетите и колку програми ќе има?

Не, не ми рекоа дека се во подготовка и дека ќе ги објават за кратко време и одма после тоа и ќе бидат достапни. Ништо повеќе не знаеше да ми каже. :)
:helou:

ОнНет тестира со дигитална телвизија уште од Ноември 2008.

Значи да не се буниме ...

Дигиталната телевизија е сосема друга работа од интернет, и телефон....

Дигиталната телевизија е ДВБ-Т и работи на радио бранови како и нормалната телевизија која се фаќа преку антена и затоа очекувам да биде добра бидејќи нема да зависи од класичната телекомуникациска инфраструктура :smir:

овој пакет го има еден другар и бев кај него па не беше ептен брз да се каже ама побрз е од телекабел - затоа што јас имам па споредив и би си земал ваков интернет

Пред некој ден во продажниот салон на он нет во Чаир прашав за кабловска дигиталнава телевизија кога ке отпочне со работа ми напомнаа дека некаде при крај на август ке отпочне заедно со космофон некој друг да не знае нешто повеке за сето ова

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom