Новите пакети DUO Extreme од On.net

• Креатор на темата Креатор на темата corba666
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Експериментално од јуни, официјално од август. Детали наредните недели.

Imam drugar koj raboti u onnet sega ja postavuvaat opremata koga ja vidov se ke bide optika

абе остајте телевизија. интернет кога ќе пуштат?

znaci od poveketo korisnici od duoto moze da konstatirame deka paketov e ok,nego kako e so plakjanjevo kaj vas,mene smetka ispod 1900 ne mi dosla do sea.
kaj vas?

znaci od poveketo korisnici od duoto moze da konstatirame deka paketov e ok,nego kako e so plakjanjevo kaj vas,mene smetka ispod 1900 ne mi dosla do sea.
kaj vas?
Екстримот ми е сосем доволен за телефонски импулси пошто не збориме многу (со машки деца :), значи 1800.

kaj vas?

појди во некој продажен салон на он нет и побарај детална сметка за сите месеци и ке видиш кај се си вртел оваа услуга е бесплатна инаку и кај мене сметките се во ред

ne rekov deka nesto ne e vo red so smetkite:smir: tuku me interesirase koj e prosekot na smetkite od duoto,a uslugata e besplatna za prvite 300min kon fiksni broevi dodeka kon mobilnite nema besplatni impulsi(kako sto e kaj site ponudi od operatorite).

За сметкиве ми се стандард колку што ми е претплатата. Никогаш не сум надминал 300мин. 90% од муабетите ми се на messenger и на мобилен. Единствено сметките за мобилен се ми се зголемија :toe:

Дали некој од останативе корисници на Дуо Екстрим има проблеми со конекцијата? (Почесто паѓање и неконектирање (remote computer did not respond), сите даунлоди по 300 кбс се симињаат, споро отварање на едноставни сајтови и слични проблемчиња)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom