Новите пакети DUO Extreme од On.net

• Креатор на темата Креатор на темата corba666
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Точно е. Еве и потврда:

f_Capture1m_254f7ed.png

f_Capturem_1563ad0.png

Проверете и на biz.on.net.mk :helou:
Знае некој дали ќе покачат брзина на соло101 ? Пошто глеам на сајтот, овој пакет ко да не постои повеќе :toe:. Успут не е фер пакет со 10гб и пакет со 100гб да имаат иста брзина.. Ако не покачат ќе ги тужам хаха

значи,последен пат прашувам, и татко ми да иде да потпише :vozbud: како е нетов??брзина??некој од Ѓорче да го има стаено да каже каков е ??

Знае некој дали ќе покачат брзина на соло101 ? Пошто глеам на сајтот, овој пакет ко да не постои повеќе :toe:. Успут не е фер пакет со 10гб и пакет со 100гб да имаат иста брзина.. Ако не покачат ќе ги тужам хаха

Соло пакетот повеке нема он нет да го нуди барем јас колку што знам

значи,последен пат прашувам, и татко ми да иде да потпише :vozbud: како е нетов??брзина??некој од Ѓорче да го има стаено да каже каков е ??

не се двоуми потпиши слободно и ти ке бидеш задоволен со нетот а и твоите ке бидат задоволни кога ке ја добијат телефонската сметка за доу ехтрем бидејки мислам дека 5 часа се сосема доволни за локален разговор кои се вклучени во претплатата од 1800 денари

Јас имам Duo Extreme и задоволен сум да ти кажам право. Слободно стај си.. Уствари на сервериве со се за кантер, малку ми заебава пингот, али тоа можеби ми е до компјутерот..

Уште се чека по два и кусур месеци за да добиеш Екстрим??

Јас чекав месец и пол, но за тој период сеуште ми беше достапен соло 10.
Како и да е, првите неколку денови ќе прави проблеми. Но потоа навистина го добивате она што е во договорот.

momentalno kaj mene poslednive dva saati internetov pagja konstantno na sekoi 10 min.
go ima nekoj istion problem?(brzinata e ok)

Koj zna e nesto poveke da kaze vo vrska so digitalnata televizija sto ke ja nudi ON NET.Koga ,kakva,cena i ako ima i drugi uslugi novi..........Pozdrav:salut::salut::salut:

Ставив и ја еве сега дуо екстреме. Ама на сајтот каде што се гледа потрошен промет и понатаму гледам 101 гига. Кога ќе го поминам тоа што ќе се деси?

Ставив и ја еве сега дуо екстреме. Ама на сајтот каде што се гледа потрошен промет и понатаму гледам 101 гига. Кога ќе го поминам тоа што ќе се деси?
А претходно си имал соло 101 па си се пребацил на дуо екстрим?

Дали се логираш преку новото корисничко име (под претпоставка дека имаш добиено за екстримот ново корисничко). Ја исто кога ми го сменија од соло 101 на дуо, упорен се логирам на она њњњњ„соло15, а у ствари требало на от.хххх.

Пробај со новото корисничко, би требало да го имаш. Она со кое се закаќуваш на новиот пакет.

Дали се логираш преку новото корисничко име (под претпоставка дека имаш добиено за екстримот ново корисничко). Ја исто кога ми го сменија од соло 101 на дуо, упорен се логирам на она њњњњ„соло15, а у ствари требало на от.хххх.

Пробај со новото корисничко, би требало да го имаш. Она со кое се закаќуваш на новиот пакет.
Со тоа се логувам. Стојат новите пакети али пак има ограничен промет.
Има две услуги. Едната е Онтел 490-пакет а другата RUO DUO Extreme.
На таа втората го пишува прометот. Додека на онаа првата си стојат нули.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom