Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не би требало да е толку споро. Сега не можам да постирам скриншот пошто сум на работа, ама исто сум на екстрим пакетот и просек ми е 7-8 Мбпс.
супер ти е идејата , само што телеком како фирма што е монопол , што прави огромен профит,работиме со децении во држава, нема таква поддршка , што очекуваш од помалите фирми.
Иначе оннет има едно време онлине техничка поддршка.само не знам зашто веќе не им работи.
многу лош почеток им беше ова, на крај на нерви сум. ми треба интернетот, од он нет ме мафтаат цело време ова е, она е, ако и они знаат што е, еве на![]()
Decki imam WADSL utre ke podnesam za duo lite,kazete wadsl-ot ke mi go odzemat koga ke go staat telefonot za 20-30dena taka
Poso so ke praam bez internet:uvo: i kazete poso ima 10giga dali koga ke se nadminat se smaluva brzinata i moze da se simnuva ili?
WADSL услугата ке ти биде укината тој ден кога ке ти го пуштат дуото.Така беше кај мене верувам дека и кај тебе треба да е така.А во врска со лимитот.Ако ги потрошиш тие 10 гига другиот сообраќај се наплаќа.Еден гига надминат се наплаќа околу 110 ден со вклучен ддв.Нема намалување на брзината.