Новиот мегахит на Македонската музичка сцена.. NOT.

• Креатор на темата Креатор на темата Duduk
  • Време на започнување Време на започнување
Ааааааааааај и Коста Бургов е подобар од оваа бе :pos: Сакам да и се извинам на Надица Богеска што не ја споредив со Андријана и Шојка (во оваа прилика многу сакам да ја поздравам Наде и да и кажам да не очајува туку одма да се врати во студио и да направи ваков хит) :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: Некој да ми кажеше дека вакво срање може да направат немаше да му поверувам :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Се надевам дека вонземјанците, откога ке ја слушнат песнава, ке го вратат Елвис назад и ке ги земат Андријанчево и Шојка...

Што ви е на вас, јас си ја симнав и си ја слушам цело време :pos:

си ја симнав и на рипит ми е
.
.
.
.
..
.
.
.
..
.
..
.
.NOT

Лелееее ќе ја правам хит за 1ви мај.... :tv:

Еве веќе по 5ти пат ја слушам "песнава".. дали приметуете... Коледарската песна е слична на оваа?.. ко ле де ле де..RMX = не си оди, за ста ни ... анд тако даље :vozbud:

Сакам да кажам, коа го слушам уметников во нумерава исто ко да ги слушам коледарите за божиќните празници.. :toe:

После 30 сек го изгасив клипот .. не вреди да ми се трошат мегабајтите од Интернетот ..

Е ова ти е поим за МОДУЛАЦИЈА,кој Квин кој бакрачи...:pos2:
Некој спомна, в кола да ја пуштиш. Ова в кола да ми засвири пот хитно собраќајка прам........................НАМЕРНА!!!!

аууууууу драгана миркович у рана кариера ја јаде цуцава бе :S

Ццц не се нормални дефинитивно.
:juve:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom