Нови возачки дозволи

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Ја на 6ти јануари напунив 18, на 12ти положив тестови, на 14ти полигон и гратска. Све од прва. На 15ти јануари отидов на скијање, на 24ти положив кај татко ми, истиот ден и кај еден пријател на моите кој беше главниот судија. Од 24ти натака сум активен учесник во сообраќајот.

Polagav na 21 godina so tiko.Testovi i poligon poloziv od prva.Za gradska imav premnogu trema i normalno..padnav:).Vtoriot pat se bese vo red.Zavrsiv se za 2 meseci otkoga pocnav so obukata.

Часови почнав да возам негде во средината на јуни беше, а завршив во средината на август, ме фатија одмори, па гужви беше за полагање и затоа. Крајот на август наполнив 18 години и за 14 дена по роденденот веќе имав возачка, а положив се’ од првпат, во 3 дена (тестови, полигон и градска).

Леле Луѓе едвај чекам да почнам да возам! Имам еб*ни 16 години:tapp: и едвај чекам да положам за возачка, пошо ненормално многу ми се вози кола!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Имам положено веќе една ипол година,положив на 22.02.07,а возачката си ја земав на 05.06.07 на тестови и полигон на втор пат,а гратска од прва поминам и тоа со врски:kesa:

Јас положив на 09.05.2006 а си ја земав возачката на 19-ти, на денот на матура.
Положив се од прва :pipi:

дајте бе линк за најновите тестови кој ги има xD

научив да возам кола на 12 години
на 14 15 16 и 17 ги крадевме клучевите од дома и по 2 3 коли сме се возеле цела вечер
паднав еднаш на тестови и еднаш на градска
ја имам превртено колата 2 пати, вкупно 4 сообракајќи, ама се немам повредено

Положив декември 2007, на 18 години, возачка земав на 10 јануари 2008. паднав на тестови ама што има везе. :)

2 pati pagav na testovi :uvo::uvo::uvo: a gradska i poligon od prva za gradskata bese cudo od prva samo 2 polozivme togas.Se znae na 18 godinki vozacka sega so novite pravila tesko do vozacka se iskubav za edna nedela

Не е да се фалам...ама се положив од прва и ја земав на 22 Мај(на матура)...и да ви кажам право бев мн срекен..си викам..оп сеа со кола ке излагам навечер..арно ама ова новиве закони ме кочат..језда ги почитував до пред некое време ама веќе не..btw вие ги почитувате??

положив септември 2007, на 18 години и положив тестови и градска од прва ама полигон од втора :uvo:. и така си земав возачка од тие фосилните и таман се израдував дека ке возам кога ... оп... нов закон за возење со придружба и сега треба да чекам уште многу време дури до наредниот септември. и ги почитувам закониве не од што сакам туку од што морам, инаку тешко мене ке биде :smir:

без возачка, само со потврда за завршени сите полагања можам ли да се возам?

Еј а дали може да се полага на 17 години со тоа што ке чекаш до 18-та и ке ти ја дадат возачката дозвола ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom