Aвто команда де
Гази Баба, грешка моја

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не е осамен воинот. Откај знаеш може и некоја фамилија ќе се погодат. Плус, децата ги учиме на култура. Да почитуваат постари. Пошто цел плоштад полн со чичковци...ОК, ЗОШТО? Што кур ќе ми е овој огромен споменик на непознат чичко?! Да се гледаат со Воинот спроти мостот? Се губи поентата на плоштадов веќе...
Да Филип е ама пилките наши во власта ги срам да ги имаенуваат и се соочиваат со исмејување .Се прави муабет дека е Филип таткото на воинот на коњ, али не сакаат да го именуваат по име па му измислија нешто слично како и на Аце![]()
И нека ми кажат и најголемите подржувачи на Ск.2014, дали е нормално поголем број од спомениците, т.е најголемите и најскапите да ги прави една иста личност, фамознта и незаменлива Валентина- уметникот милионер?
А од каде да знаеме дека пратила најдобар модел? Јас не ги видов другите предлог скулптури.А кој друг? Си има тендери, си има предлози од различни уметници... не е она крива што предложила најдобар модел.
А кој си ти да ги видиш? Има конкурси, ако пратиш ќе видиш. Башка ова како што гледаш е целина, нема ваљда 50 уметници да прават секој посебни скулптури, на што ќе личи тоа.