Нови серии 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата igor108367
  • Време на започнување Време на започнување
CBS Criminal Minds: Suspect Behavior

Едвај чекам! Forest Whitaker е главен лик. Се појави во една епизода од 5та сезона на оригиналната Criminal Minds.

Mr. Sunshine обавезно ќе се гледа, а најверојатно и The Cape ќе ја ѕирнам.

CBS Criminal Minds: Suspect Behavior

Едвај чекам! Forest Whitaker е главен лик. Се појави во една епизода од 5та сезона на оригиналната Criminal Minds.
Кога почнува спин-офот на CM?

Кејп е утре премиерата, а Мистер Саншајн?

Кажете некоја серија налик Рубикон, со завери, конспирации, мистерии поврзани со политика и сл :)

Кажете некоја серија налик Рубикон, со завери, конспирации, мистерии поврзани со политика и сл :)

Persons unknown, ако ја немаш гледано обавезно да ја гледаш.

абе вчера на А1 гледав едно филмче мислам дека е сериско кај 12:30 негде го зачекав , во филмот беше со духови и Елвис Присли имаше концерт и едни луѓе се заглавија во тоа градот и не ги пуштаја да си одат.. Ако може некој да ми каже како се вика серијата.. Во кој денови игра и во колку саатот точно би му бил мн благодарен.

абе вчера на А1 гледав едно филмче мислам дека е сериско кај 12:30 негде го зачекав , во филмот беше со духови и Елвис Присли имаше концерт и едни луѓе се заглавија во тоа градот и не ги пуштаја да си одат.. Ако може некој да ми каже како се вика серијата.. Во кој денови игра и во колку саатот точно би му бил мн благодарен.

Секоја среда во 00:00, тоа се епизоди правени според новели на Стивен Кинг, се вика "Кошмари и визии".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom