Нови игри

Супер беше на xbox, али заглавив на едно ниво, па не ја довршив, а и малце зезнато беше со џојстик. На PC изгледа многу подобро, high-res текстури, AA итн...

После Silent Hill и Resident Evil, конечно да има една асална игра за PC... Сум се молел да излезе и еве конечно... Само ваква игра може со саати да ме задржи на ком...

Копија од Mass Effect 3 ќе биде пратена во вселена со балони. Ќе има GPS на неа кој ќе можете да го следите преку нивната веб страна. Кој ќе ја најде ќе си ја игра една недела порано. :pos:

Копија од Mass Effect 3 ќе биде пратена во вселена со балони. Ќе има GPS на неа кој ќе можете да го следите преку нивната веб страна. Кој ќе ја најде ќе си ја игра една недела порано. :pos:

Добро ќе биде тој што ќе ја најде да ја аплоадира. :)

Почнав да ја играм Alan Wake за PC... WOOOOOWW...!!! Одвај ја дочекав... :vozbud:

долго очекувано продолжение на легендарната twisted metal од детските деној во локалната ps1 играчница. Играва има да фуче на мутлиплеер :D

мега популарен торент, масовно личери и тоа е.. замунда знае да биде и тапа :)
затоа си ја симнав од revolution tt, позатворен приватен тракер... фул спид симињаше со 10тина сидери и 2-3 личери

Кај мене уште истата ноќ Замунда идеше со 20mbps а од аренабг 970. :)

А кај мене со 300 мегабајти во секунда.

Ама не е тоа темата, па не забегувајте премногу. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom