Нови игри

Мене сејвот не ми го чита од me1+2, а и длцто е уште заклучено. И онака deus ex треба да доиграм. :sneaky:

Мене сејвот не ми го чита од me1+2, а и длцто е уште заклучено. И онака deus ex треба да доиграм. :sneaky:

Јас имав само од двојката, си го прочита стандардно.

Наводно проблемот бил, ако си ја играл МЕ1, па си направил импорт во МЕ2, и сега имаат некој проблем со импорт во МЕ3. А ако имаш само од МЕ2 тогаш немаш гајле

Наводно проблемот бил, ако си ја играл МЕ1, па си направил импорт во МЕ2, и сега имаат некој проблем со импорт во МЕ3. А ако имаш само од МЕ2 тогаш немаш гајле
Само треба да ги ставиш снимените во documents bioware кај што има и автоматски ќе ти ги повлече.А инаку играта е врв,изиграв едно 2 многу е добра.

Добро бе луѓе, за било која друга игра да прашате, сфаќам...ама за Mass Effect дали била добра? :ROFLMAO:

Добро бе луѓе, за било која друга игра да прашате, сфаќам...ама за Mass Effect дали била добра? :ROFLMAO:

Со овај дел завршува серијалов? 3 дела и тоа е тоа?

Треба да ги играм првиот и вториот дел од Mass Effect, поврзани се?

Кога ќе замислам Mass Effect фанови, си замислувам стадо овци.

За Mass Effect 3 прашува, и одговорот е не :P Освен ако си по џерси шор драмите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom