Нова NFS: Most Wanted

• Креатор на темата Креатор на темата Jonson
  • Време на започнување Време на започнување
џабе е, не верувам да работи, кога ќе ја упалиш ќе ти јави порака дека немаш дх10 или дх11:)
ќе видам сега
Само што ја пробав, не е лоша, многу наликува на Burnout серијалот. Цајканите се у п***у матер тешки да ги избегнеш. Графиката е супер. Го поврзав PS3 контролерот, и можам да кажам дека ептен е добро со него да играш вакви игри. Некако приказната на The Run повеќе ми се свиѓаше, т.е. не ни знам дали оваа има воопште приказна :P
е тоа да, има приказна ама некако ми е.... само за колите се работи, нема луѓе во приказната, апстрактна ми е некако

Need For Speed Most Wanted Limited Edition [ALI213]
од замунда.нет може да си симнете ПЦ РИП..нема ништо инсталирање

5 мин ја играм,ја мислев RUN има добра графика ,али оваа кога ја уклучив заеби,,, тек кога ставив све на хај сетинг

некако вожњата не е баш лесна ,,ке видам понатаму како иде приказната

Не сум многу љубител на вакви игри. Ама игричево толку ми легна што планирам да купам волан :)
Која цена се движат тие чуда?
Ама добар да биде.

Не сум многу љубител на вакви игри. Ама игричево толку ми легна што планирам да купам волан :)
Која цена се движат тие чуда?
Ама добар да биде.

800-1600 најдобро е да си земаш од 1300-1200

Па не биле многу скапи. Гејм падот го зедов 1300ден :)
За воланот очекував 3-4к денари :D

хах јас имам волан пред 5 години го земав 900 денари од Скопје ама не се сеќавам од каде :)

Може некој да ми објасни што е разликата помеѓу SKIDROW и RELOADED ??

тоа ти се групи кои ја кракираат играта ,имаш и други како BlackBox,Razor ..за мене Релоадед се најдобри,,кога и да сум симнувал игра таму нема промашај,додека скидроу у последно време ме заебава нешто

Need For Speed Most Wanted Limited Edition [ALI213]
од замунда.нет може да си симнете ПЦ РИП..нема ништо инсталирање

5 мин ја играм,ја мислев RUN има добра графика ,али оваа кога ја уклучив заеби,,, тек кога ставив све на хај сетинг

некако вожњата не е баш лесна ,,ке видам понатаму како иде приказната

абе ај.играва везе си нема со most wanted.се док criterion ги прават гомно ќе бидат.мењање кола,jackspot.ебате колите, вратете на старото купување.исто и со handlingot, и контролите шо неможеш и мануал да ставиш.

а дали играва ја има опција во сетинзи за да играш со воланче инаку има волан Thrustmaster Force feedback како на сликава
Thrustmaster%20RGT%20FFB%20Clutch%20Racing%20Wheel%20For%20PC%20&%20PS33.jpg

буквално ваков имам

пробајте се ТУКА дали ќе функционира играта(95% точно кажва страната), не ја спуштајте за џабе играта( не се силете ко точаци на удолница) па да ви оди нетот така фира

Ретардирана е таа страница. Ми викаше за слеепинг догс и скајрим дека нема да можам да ги играм на минимум а јас ги играв на медиум/хај со 30+фпс. на 1440x900

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom