Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
каква имаш ?Штета што немам dx10 графичка![]()
Еве ги моите перформанси
1GB
Nvidia Geforce 5200
Processor 2600+ 1.60GHZ

не бива кај менее
Штета што немам dx10 графичка![]()
Еве ги моите перформанси
1GB
Nvidia Geforce 5200
Processor 2600+ 1.60GHZ
за мене ке ја подожават за да играт со средна графика не многу јака.. ево перформанси
рам 4 гига,графицка nvidia GeForce210,процесор intel core i3 so 3 ghz ,64 бита.
Сега ќе ја пробам на една машинапробајте се ТУКА дали ќе функционира играта(95% точно кажва страната), не ја спуштајте за џабе играта( не се силете ко точаци на удолница) па да ви оди нетот така фира

а шо има врска со интерентот, ако имате лимитиран тогаш е океј, ама ако имате неограничен како мене, лупајте торенти, јас месецов 1 тера потрошив
повеќе на upload одколку на downloadСега ќе ја пробам на една машина
intel e2140
2gb
ati x1300/1550 256mb Overclocked и тоа многу
Па ќе видам дали ќе ја игра и ќе ви кажам, да ја симнам самоа шо има врска со интерентот, ако имате лимитиран тогаш е океј, ама ако имате неограничен како мене, лупајте торенти, јас месецов 1 тера потрошив
повеќе на upload одколку на download

Само што ја пробав, не е лоша, многу наликува на Burnout серијалот. Цајканите се у п***у матер тешки да ги избегнеш. Графиката е супер. Го поврзав PS3 контролерот, и можам да кажам дека ептен е добро со него да играш вакви игри. Некако приказната на The Run повеќе ми се свиѓаше, т.е. не ни знам дали оваа има воопште приказна![]()