Нов Зеланд го призна Косово

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Ти адвокат да не си им?

Не, туку многу мразам кога бугари, срби ќе го профилираат мислењето во Македонија.

Државава не можеме да ја оправиме од 'многу' мозок што имаат околниве 'пријатели'.

Не, туку многу мразам кога бугари, срби ќе го профилираат мислењето во Македонија.

Државава не можеме да ја оправиме од 'многу' мозок што имаат околниве 'пријатели'.

Незнам моето мислење во кои го сврстуваш?

А која е разликата од тие кои ги воспеваш ти до бугарите и србите? Од твоите ,,пријатели,, до , овие другиве?

Отиди види како ќе те почитуваат кога ќе дознаат дека си Македонец, во Белград, Софија, Загреб, па после отиди кај твоиве ,,пријатели,, и дојди кажи ми.

Затоа не убивај , не масакрирај , не силувај жени и малолетници ..
Меѓународното право и малку ги казнија , затоа прашај ги 30,000 децаta што беа масакрирани во Босна , и затоа прашај ги Хрватите зашто , ако веке се прашуваш за Косово !
А другите држави богами во таа меѓународно право и многу полошо ги казниja , на германците ем му зедоа пола Германија ем ja поделија на две држави , така било и со другите држави во Азија .

На косово имаше само еден геноцид а тој е врз неалбанското и албанското население кое си беше лојално на државата.

Ја па највише мрзам кога албанци ќе го профилираат мислењето во Македонија.

Македонија нели го призна косово??? или се лажам??? Како и да е... имаат слога бе другар... што ти треба повеќе во една држава без разлика каква и да е од слога??? а за западна македонија дека ке бараат признание
Неможат и да сакаат... се си има свои граници нели???
:nenene:
Што знам другар многумина така мислеа и во 2001.Денес сее можно.Пари и се ќе оди како подмачкано.

Затоа не убивај , не масакрирај , не силувај жени и малолетници ..
Меѓународното право и малку ги казнија , затоа прашај ги 30,000 децаta што беа масакрирани во Босна , и затоа прашај ги Хрватите зашто , ако веке се прашуваш за Косово !
А другите држави богами во таа меѓународно право и многу полошо ги казниja , на германците ем му зедоа пола Германија ем ja поделија на две држави , така било и со другите држави во Азија .

Баш затоа нема ниеден хрват во Јањево крај Приштина,браќата албанци добро ги спакуваа и пратија на неповратно патување.

Баш затоа нема ниеден хрват во Јањево крај Приштина,браќата албанци добро ги спакуваа и пратија на неповратно патување.

А кој ги истера Хрватите од Косово , баш би сакал да знам ?

Сакам да прашам има ли корист од оваа тема воопшто ? Што ни е гајле ако ги признале, тие се секираат ли за нас кога не признаваат ?
:tapp:

А кој ги истера Хрватите од Косово , баш би сакал да знам ?

браќата албанци добро ги спакуваа и пратија на неповратно патување.

Цвикери стави не гледаш добро.
99та 2000 хрвата имаше, 2001та 1700, после погромот 2004та 200 остана.

браќата албанци добро ги спакуваа и пратија на неповратно патување.

Цвикери стави не гледаш добро.
99та 2000 хрвата имаше, 2001та 1700, после погромот 2004та 200 остана.
На твое место би се извинел , мада не мислам дека сите Срби се како тебе ..
А што ке стане после неколку децении се прашувам ? Највероватно вие ке бидете жтрвите како почнавте за кратко време да ја свртите вистината .
Nakon napada na Hrvatsku 1991., pogoršavaju se do tada dobri odnosi Srba i Hrvata oko Letnice. Na izlazu iz Crne Gore prema Vitini, na jedinoj cesti iz Letnice, nalaze se srpska sela Grnčar i Vrbovac, i kod Letničana i Stubljana se javlja strah da bi sada mogli biti odsječeni od svijeta. Eskalacijom rata u Hrvatskoj, a i posjetom Vojislava Šešelja koji u Vitini organizira skup svoje stranke, strah i neizvjesnost se povećevaju, i tijekom 1992. većina Letničana donosi odluku o kolektivnom iseljenju u Hrvatsku. Tijeko slijedeće tri godine, to se i događa, uz pomoć hrvatske vlade i Fonda Svetog Izidora, koji je katolička crkva u Hrvatskoj osnovala sredinom osamdesetih godina s ciljem pomaganja kosovskih Hrvata. Hrvatska vlada naseljeva Letničane u zapadnu Slavoniju, nedavno ispražnjenu od Srba. Sela u koja ih naseljava su Voćin, Đulovac(Mikovićevo), Koreničani, Bastaji i Ćeralije.
http://www.upload3r.com/serve/270309/1238143117.png

Се збори за Космет 2004та а не РСК 1992та. :tapp:
Бреј мислев со човек со памет зборев.

nedavno ispražnjenu od Srba.

With this i rest my case.

Nsto ne e vecno. Nekogas bese srpsko sega kosovarsko pa nekogas moze pak da bide srpsko ili necie drugo .taka da se se menuva se tece:).KOSOVO SEUSTE NE E DRZAVA PRED SE E AMERICKO-EU PROTEKTORAT/ TOA GO ZNAAT I VRAPCINAJTA.KOSOVSKITE POLITICARI SE SAMO OBICNA IGRACKA VO NIVNITE RACE.:toe:PARITE GO VRTAT SVETOT.:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom