Нострадамус

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување
A oн да не си го дизајнирал кофчегот ??

A sto mislis togas imalo proizveduvaci na kovcezi. Pa sigurno deka sam si go pravel.

Абемногу ми е чудно уште ако погоди дека ке има 3та светска војна 2010 алал да му е :D тамам ке можеме да кољеме грци и никој ништо да не ти рече! :D

Имате чуено за илустрираната книга на Нострадамус?

Да објаснам ќе неможам многу бидејки се што знам е од емисија на Хистори Чанел(гледано на ЈуТубе се разбира).

Еве ја емисијата. На англиски е и не ја ставив како видеа на кајгана бидејки се многу, користете го линкот.

01 Дел
02 Дел
03 Дел
04 Дел
05 Дел
06 Дел
07 Дел
08 Дел
09 Дел
10 Дел

Истото видео зборува и за 13от зодиак па така две муви со еден замав. :salut:

Тоа ти е автоматик... не мислев да испаднат така ама веќе коа испаднаа гледајте ги. Чекам размислувња. :helou:

И што кур е Рон Вуд у светов па специално нострадамус за него да има предвидено?И ако е за него што е па тоа толку значајно,во историјава па да се спомне.Абе песничките негови сеа кој како сака ке си ги толкува.колку што ми е познато он правел грешки во неговите визии па според мене повеке има логика ова да важи за францускиот преседател Саркози отколку за Рон Вуд

не верувам во Нострадамус па така да се е тоа за мене куп невистини

Ни јас не верувам во Нострадамус ама ова ме зачуди..и можеби не е некој нај нај познат Рон Вуд ама сепак е некој повеќе од нас ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom