Nokia E71

• Креатор на темата Креатор на темата zlatkoa
  • Време на започнување Време на започнување
За овај мобилен ни софтвер ни игри ни теми, ништо неможам да најдам, а и да најдам не ми ги прифаќа. Некој линк?

Push Mail

Дали користиш push mail? Дали е инстант или касни? Користиш некој бесплатен маил или exchange? Јас користам Blackberry ама ме интересира како работи на Нокиа?

Nokia E71 доби нов фирмвер v210.21.006. Колку што можев да видам по нет, новиов фирмвер средува некои бубачки кој ги имаше претходниот, и го поправа виолетовиот тинт што се јавува кога се слика со камерата речиси на секоја слика. Штом го инсталирам кај мене одма пишувам review. Поздрав, и се читаме.

Nokia E71 доби нов фирмвер v210.21.006. Колку што можев да видам по нет, новиов фирмвер средува некои бубачки кој ги имаше претходниот, и го поправа виолетовиот тинт што се јавува кога се слика со камерата речиси на секоја слика. Штом го инсталирам кај мене одма пишувам review. Поздрав, и се читаме.

Тоа ти е уште понов од ОВОЈ ? :uvo:

Сакав да прашам, може на телефонот да се стаи Симбиан 9.3 ?:pipi:

Сакав да прашам, може на телефонот да се стаи Симбиан 9.3 ?:pipi:

Симбиан ти е оперативен систем на кој НЕможе да му правиш надградби или симнувања ... можеш само апдејт да му правиш :smir:

здраво дечки ми се допаѓа Е71 ама во мобилара имаше само половен а сакав нов
и изборот ми падна нов Е75 и многу сум задоволен
И се прашувам дали има исти функции мислам на софтверски како на Е71 или
има голема разлика или мала???? мене ми изгледа исти само дизајнот е различен
и кажете ми има ли разлика и не можама да најдам линкови за софтверски програми да ставам во Е75 фала однапред:helou:

здраво дечки ми се допаѓа Е71 ама во мобилара имаше само половен а сакав нов
и изборот ми падна нов Е75 и многу сум задоволен
И се прашувам дали има исти функции мислам на софтверски како на Е71 или
има голема разлика или мала???? мене ми изгледа исти само дизајнот е различен
и кажете ми има ли разлика и не можама да најдам линкови за софтверски програми да ставам во Е75 фала однапред:helou:

Софтверски се исти ист симбиан и сл. ... иначе програми и други апликации ќе најдеш ТУКА во симбиан делот

фала торте нокиа,чек да видиш и има да напраам како авион како компјутер
патем треба ли да знам за да не заебам нешто или треба да се врши како на компјутерот диск гленап или дефрагментирање или такво нешто???
пошто нокиата ми е прв пат да го имам а пред тоа имав сони ериксон по ред четири пати фала:helou:

фала торте нокиа,чек да видиш и има да напраам како авион како компјутер
патем треба ли да знам за да не заебам нешто или треба да се врши како на компјутерот диск гленап или дефрагментирање или такво нешто???
пошто нокиата ми е прв пат да го имам а пред тоа имав сони ериксон по ред четири пати фала:helou:

Најубаво да си ја прочиташ темата совети и трикови па после ако не те мрзи хакот за апликации да ти прима секакви и после само ставај немаш гајле што не ти праи мерак го бришеш ;)

ако има нешто нејасно пиши ми таму позз

Back
На врв Bottom