- Член од
- 9 декември 2007
- Мислења
- 55
- Поени од реакции
- 4
Zlatko kako go imas podeseno Garminot? Jas imam Nokia n78, go instalirav garmin mobile xt 5.00.20 ama koga go vklucuvam mi bara kao da povrzam garmin GPS receiver preku bluetooth.. Samiot mobilen si ima integriran gps, no programot nemoze da go koristi.. any help? fala
Прво дали го имаш инсталирано Гарминот со сите финтици, кракови и чуда според упатството од кај што го симна софтверот? Ако одговорот е да, тогаш решението на твојот проблем е многу едноставен.
Кога ке треба да го избереш интерниот ГПС на телефонот избери го и селектирај Enable, па после DONE. Јас имав проблем со тоа што секогаш само го селектирав внатрешниот ГПС и наместо Enable секогаш (звучи моронски знам) селектирав Done. Пробај го ова, под претпоставка да си направил се како што треба претходно...
Јас дури го преинстаалирав Гарминот (додуша еден мој колега од работа ми го преинсталираше) и постојано имав проблем за да го селектирам интерниот ГПС на телефонот, се додека не сватив каква моронска грешка правам. Пробај го ова немаш утка...
Пиши ми за да ми кажеш што си направил...
па да видам сега без гарминот колку ке трае.