Nokia 7500 Prism

• Креатор на темата Креатор на темата elena2402
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 септември 2007
Мислења
26
Поени од реакции
1
Nokia 7500 Prism?

Go ima li ovoj telefom vo Makedonija?Ako go ima kade?Mi treba nov mobilen,a ovoj bas mi se sviga!:vozbud::vozbud::vozbud:
Vie sto mislite??

nokia-7500-00.jpg

nokia-7500-prism-combo.jpg

I ako ja znaete cenata molam?:toe:

Девојче, си ја утнала бројката на нокијава 7900 е бројката.
Според www.telefoni.com.mk телефонот е најавен за август 2007, што значи дека во светски рамки би требало да е веќе достапен, но во МК сигурно ќе доцни барем 2-3 месеци.

Освен ако не се запишеш у листа на чекање кај Некрофилија :)

Не, бројката е добра, телефонот е Nokia 7500 Prism и инаку некро веќе има објавено цена - 240 евра.

edit: да, има и Nokia 7900 Prism, но има поинаков изглед
nokia-7900-combo.jpg

Бројката не е битна.. ружен е ко...ко... кхм... ко Nokia Prism :kez:

Е сега па ти ружен е, за кој како :). Инаку се изненадив дека големината му е 109mm, еве за споредба нокиа 6230 е 104мм. Го замислував телефонов (според сликите) за многу поголем.

а јас го замислував за многу помал, телефонов е наменет за женската-бизнис популација, има најстандардни функции за таа цена и има сладок изглед. Го имам повеќе од недела дена на лагер, моментално од призмите само 7500 и цената е 240. Најверојатно за помалку од две недели би ја имал и 7900 ама разликата е само во дизајнот - малце поплочкест дизајн има и е некои 100/120 евра поскап :)

мислам дека и германос ги имаат добиено оваа недела - ама само како макети.

ке се обратиш кај мене! :pos:

се надевам сликиве ке ја доловат убавината на телефонов.
На прв поглед преку слика изгледа како ефтино телефонче, некој може да си направи слика дека дури и од гума е направен. Пред некој ден имав можност да ги разработам функциите, прво што ми се допадна изгледа како Жеснки Бизнис модел на Нокиа 8800 или Широко.
За таа цена се добри функциите, пред се и затоа што е нокиа - би држел цена на пазарот.

20070713_7500_01.jpg

ова се панелчиња кои се менуваат за да добие поразлична слика телефонот кај другите луѓе, се разбира дека нема машко да го носи со розов панел :)
ceawE8SAD7gFE.jpg

nokia-7500-prism-3.jpg

Nokia7500Prism1.jpg

Nokia7500Prism3.jpg

аххх неможе да се долови убавината на телефонов преку слики... а уште помалце од интернет што се симнати. Па затоа напраив една моја фото сесија...
08092007010cd2.jpg

08092007011cr6.jpg

08092007012qm5.jpg

Бројката не е битна.. ружен е ко...ко... кхм... ко Nokia Prism :kez:

Тука си во право:ija:

а јас го замислував за многу помал, телефонов е наменет за женската-бизнис популација, има најстандардни функции за таа цена и има сладок изглед. Го имам повеќе од недела дена на лагер, моментално од призмите само 7500 и цената е 240. Најверојатно за помалку од две недели би ја имал и 7900 ама разликата е само во дизајнот - малце поплочкест дизајн има и е некои 100/120 евра поскап :)

мислам дека и германос ги имаат добиено оваа недела - ама само како макети.

Нели се 240 евра премногу за таков телефон? Мислам дека не вреди толку. Има многу подобри тел. за тие пари.

Мене лично не ми се допаѓа, али тоа може да се занемари, пошто имам малку терсене вкус. Ме асоцира на некоја бомбоњера или тоблероне. Би и прилегал на жена, ама со машки карактер, некоја што е командант во куќа, или на некое феминизирано момченце.

6280 :) не ме карај ако не сум во право :)

S40 5th edition

Многу пари се за 40ка. Јебига, стилот се плаќа. Затоа телефонов е за понежниот пол, фешн телефони од машката популација ке купи само Боки 13:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom