Nokia 7500 Prism

Член од
1 септември 2007
Мислења
26
Поени од реакции
1
Nokia 7500 Prism?

Go ima li ovoj telefom vo Makedonija?Ako go ima kade?Mi treba nov mobilen,a ovoj bas mi se sviga!:vozbud::vozbud::vozbud:
Vie sto mislite??

I ako ja znaete cenata molam?:toe:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Девојче, си ја утнала бројката на нокијава 7900 е бројката.
Според www.telefoni.com.mk телефонот е најавен за август 2007, што значи дека во светски рамки би требало да е веќе достапен, но во МК сигурно ќе доцни барем 2-3 месеци.

Освен ако не се запишеш у листа на чекање кај Некрофилија :)

Член од
17 февруари 2007
Мислења
296
Поени од реакции
0
Не, бројката е добра, телефонот е Nokia 7500 Prism и инаку некро веќе има објавено цена - 240 евра.

edit: да, има и Nokia 7900 Prism, но има поинаков изглед

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Бројката не е битна.. ружен е ко...ко... кхм... ко Nokia Prism :kez:

Член од
17 февруари 2007
Мислења
296
Поени од реакции
0
Е сега па ти ружен е, за кој како :). Инаку се изненадив дека големината му е 109mm, еве за споредба нокиа 6230 е 104мм. Го замислував телефонов (според сликите) за многу поголем.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
а јас го замислував за многу помал, телефонов е наменет за женската-бизнис популација, има најстандардни функции за таа цена и има сладок изглед. Го имам повеќе од недела дена на лагер, моментално од призмите само 7500 и цената е 240. Најверојатно за помалку од две недели би ја имал и 7900 ама разликата е само во дизајнот - малце поплочкест дизајн има и е некои 100/120 евра поскап :)

мислам дека и германос ги имаат добиено оваа недела - ама само како макети.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ке се обратиш кај мене! :pos:

се надевам сликиве ке ја доловат убавината на телефонов.
На прв поглед преку слика изгледа како ефтино телефонче, некој може да си направи слика дека дури и од гума е направен. Пред некој ден имав можност да ги разработам функциите, прво што ми се допадна изгледа како Жеснки Бизнис модел на Нокиа 8800 или Широко.
За таа цена се добри функциите, пред се и затоа што е нокиа - би држел цена на пазарот.

ова се панелчиња кои се менуваат за да добие поразлична слика телефонот кај другите луѓе, се разбира дека нема машко да го носи со розов панел :)

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
аххх неможе да се долови убавината на телефонов преку слики... а уште помалце од интернет што се симнати. Па затоа напраив една моја фото сесија...

^рЕтАрДиРаН

error: Invalid Title
Член од
14 август 2007
Мислења
292
Поени од реакции
0
Бројката не е битна.. ружен е ко...ко... кхм... ко Nokia Prism :kez:
Тука си во право:ija:

а јас го замислував за многу помал, телефонов е наменет за женската-бизнис популација, има најстандардни функции за таа цена и има сладок изглед. Го имам повеќе од недела дена на лагер, моментално од призмите само 7500 и цената е 240. Најверојатно за помалку од две недели би ја имал и 7900 ама разликата е само во дизајнот - малце поплочкест дизајн има и е некои 100/120 евра поскап :)

мислам дека и германос ги имаат добиено оваа недела - ама само како макети.
Нели се 240 евра премногу за таков телефон? Мислам дека не вреди толку. Има многу подобри тел. за тие пари.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Мене лично не ми се допаѓа, али тоа може да се занемари, пошто имам малку терсене вкус. Ме асоцира на некоја бомбоњера или тоблероне. Би и прилегал на жена, ама со машки карактер, некоја што е командант во куќа, или на некое феминизирано момченце.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
6280 :) не ме карај ако не сум во право :)

S40 5th edition
Многу пари се за 40ка. Јебига, стилот се плаќа. Затоа телефонов е за понежниот пол, фешн телефони од машката популација ке купи само Боки 13:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom