Нокаут фаза ТОП 16 - Лил

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
Не ја гледав текмава, секоја чест за Гасол:bravobe:40 поени :несвест:

Добро бе како можеа да дозволат да бидат анално силувани од еден човек? Во ваков меч ти да го оставиш најдобриот играч да ти го искини кошот од поени и башка на домашен терен... па треба да се викаш Македонија, не Франција. Кои идиоти :confused: :eek: :tapp: :facepalm: .....:pos:

Браво Пол, кој ги ебе... уствари ги поеба ти со 40-ка :D

Чудовиште е Гасол човече у пичку материн ги силуваше еј ги силуваше среде Франција :cuc::cuc::cuc: Пак до финале дотуркаа, а цел тим им фали. Акцијата на крајот :pos: ги лажеа како мали деца. А по утакмица кога бегаше Гасол накај соблекувална какво одважно одење имаше :pos::pos: Како лик од цртаните

Presuden moment na natprevarot 4-ta licna na Gobert.Otkako se spasija,povtorno presudna bese 5-ta isklucuvacka greska.Tie minuti pri krajot na regularniot del i vo prodolzenieto,spancite bukvalno se setaa vo reketot poradi otsustvoto na Gobert.

Na Gasol mu uspea da go izvadi i im se otvori patot za finaleto.

Parker uzasen denes,a so sutot iskaran bese celo prvenstvo.I Gjurovski podobar procent na sut ima.Ne veruvam deka se uprpa,ama taka izgledase.

Parker 1/4 slobodni,Gasol 16/18 :kafence:

Braduljica neka se podgotvi za anal raping.Za dedo Gasol nema odbrana.

Inace,Spanoulis se penzionira od nacionalniot dres.

Osekam deka Parker ke odese penzija ako osvoea,ama sega ne znam.

Оваа извонредна генерација ќе протурка уште ОИ и потоа ќе се повлечат .

боље Шпанија за финале иако често домашната публика во финале е контра продуктивна

Сад ќе Сале да најде начин ако дај боже стигнат до финале за Гасол .
Клучен момент не е Гоберт и онака ги силувашр туку 6 промашени слободни на крај...

Дај бе не се трескајте од земја,демек ќе било криминал Франција да влегла со ваква игра:facepalm:.А Шпанија па една течна игра што да ти кажуам,гурни ја на гасол под кош и нека се тепа.Секако заслужено тепаа шпанциве,посебно ми е мерак за Гасол,гази баба гази,така се игра за националниот дрес:cuc::cuc::cuc:

Противникот на Шпанија според мене во финалето ќе биде фаворит , Шпанија цело првенство го истурка по заслуга на Гасол .

12009673_900847903284869_1688852442967479874_n.jpg

Нека им ги пуштат на сите играчите в година на ОИ да бидат во полни состави па да гледаме страшна кошарка.

Сам против сите. Единствено ради ваков класа играч ми е мило што тепаа циганиве, класично циганско понашање, игра и се комплетно, предводени од алфа сељачината Руди, да му ебам фацата гнасна. Французите каде каде покомплетни, подобра клупа, потечна игра во глобала на првенствово, очекував да победат.

Шпанците реално криминално играа првенствово и бев за Франција до последната четвртина ама Папау и неговата борбеност ме натераа за навивам за нив.
Паркер криминално лош очекував многу од него и Де Коло.
За финале сакав Србија-Франција и да има јака атмосфера и да ги измочаат у сред Франција вака мислам ако не направат некоја глупост утре ќе тепаат Србите 7-8 поени разлика нормално со 20 поена на Бјелица по 15 Богдан и БРадуљица и 10 асистенции од Тео!!

Ајде и јас да пишам...ГАСОЛ!!!! :D

Фантастична партија на Шпанците, ама и за мене мечот го реши 4тата и 5тата лична на Гобер.

Да ги погодеше Батум слободните и да тепаше у продужение Франција што ќе беше клучот? Само Гасол играј кај Шпанија? :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom