Никогаш нема да го заборавам моментот кога...

• Креатор на темата Креатор на темата *xtina*
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш нема да заборавам прееска кога ми го вадеа забот ради глупата анестезија шо не беше како што треба.. кооолку ме болеше ..и дека се убив од плачење ..

никогаш нема да го заборавам кога ми кажа - ке ми недостигаш многу :) тие зборови од негова уста се како - те сакам - верујте ми :)
никогаш нема да го заборавам моментот кога сватив дека имам покрај мене другарка која секогаш ќе биде тука за мене безразлика на се.
никогаш нема да го заборавам моментот кога за да си го спасам гзот си го вовлеков другарот у гомна... :nesum:

Дојде кога најмногу ми требаше....И како и секогаш после тоа се осеќав многу боље :)

Никогаш нема да го заборавам моментот кога.... :kesa::kesa:... не не кажувам.. али тој момент секогаш ке го памтам и се ке се смеам ко ке се присејкам... ПЕЗА :(

Кога за последен пат те бакнав на автобуска и од тој ден веќе никогаш не те видов :(

Никогаш нема да го заборавам вчерашниот ден. Тоа беше 1 мај за памтење!

Никогаш нема да го заборавам моментот кога...ти признав се:pipi:

nikogas nema doa go zaboravam momentot koga tancuvav vo nego....na denot na nasata matura....se sekavam bese na poslednata pesna koga me odvlece na sredina za da igrame....bev tolku srekna no i tazna vo isto vreme....toj den bese denot koga se razdelivme...me pregrna cvrsto i jas nego :(

razocarana

nikogas nema da go zaboravam 26 fevruari denot koga doznav deka mojot soprug me vara so negovata koleska.:nesvest:

Нема да го заборавам денот кога го запознав...и кога прв пат бев со него:back:

Никогаш нема да го заборавам моментот кога се роди Ана :pipi:

Првиот ден у школо
првиот пат кога отидов на Градски стадион
првиот бакнеж
моментот кога си замина

Првиот бакнеж
Првиот училишен ден
Кога бев у Грција и кога едни копиљаци ми јадеа го*на за Македонија,и ги умревме од ќотек тоа не го заборавам :vozbud::pos:
Кога Струмица2005 беше шампион
Има уште една милијарда моменти ама сега ме мрзи да пишувам :)

Momentot koga najmilata, najdobrata , naslatkata, najubavata licnost , mojata srodna dusa, koja ja sakav najmnogu, pocina vo moite pregratki i toa od najbanalnata pricina, ubod od osa, a jas ko najgolem idiot, i moron, i debil ne ni znaev sto da pravam. Prav kosmar.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom