Никогаш нема да го заборавам моментот кога...

• Креатор на темата Креатор на темата *xtina*
  • Време на започнување Време на започнување
Nikad nema da zaboravam koga mi kupija kompjuter
Nikad nema da zaboravam koga brat mi mi go skina maliot prst od desnata ruka od vratata od kolata(dobro iam prst ali+ 7 konci)
Nikad nema da zaboravam na prviot skolski den, prviot srednoskolski, a najverovatno nema da go zaboraam ni prviot den na fax....
Nikad nema da zaboravam koga polozif za kola......

i ..........................................

23.06.2007 ден кога почнав да тонам!
Нема да го заборавам и првиот средношколски ден!

Никогаш нема да го заборавам моментот кога...бевме на одмор и една другарка славеше роденден(во стан кај едно дете,бевме едно 15-тина души) и сеа, ни снема пиво и другата другарка отиде да земе од фрижидерот, во тој момент додека она зема пиво, на роденден доаѓа момчето што и се допаѓа(на оваа вторава), и јас велам “ооо (и името негово)“ и туку ја глеам другарка ми “лета“ (мислам на брзо одење)од кујна накај нас (во дневна)...леле да сте ја виделеее хаха сум се скинала од смеење. А она од што се збунила го оставила фрижидерот отворен...:pos2: :pos2: :pos2:

Кога ја сретнав цуцката моја.
Кога ми умре кученцето.
Лудилото на една техно журка во полска.
Денот кога спасив 7 годишно детенце.

Никогаш нема да ја заборав првата вечер , заедно со него ..толку збунета не сум била никогаш..

Никогаш нема да заборавам кога прв пат требаше да одам кај него дома , и не знаев дека имал куче у двор ( ууу лошо едно ,да го е*ам )..кога ми се стрча , леле ќе сум умрела тогаш...

Никогаш нема да го заборавам моментот кога пред неколку години паднав , држејќи во рака две стаклени шишиња и кога паднав врз нив се уништив и бев цела крвава..:)

кога првпат се качив на сцена
кога фала богу, увидов дека НЕ сум бремена:)
кога добив награда за слем поезија на 16 год, вау, каков момент
кога почина татко и на најдобрата другарка
кога ме удри кола и останав жива
кога успаев да решам дропки во 3 одд сама
има многу....

Denot koga bev na Prodigy. 8 Oktomvri 2005ta. Btw istiot den i nov PC zemav taka da definitivno den za pametenje.

Нема да го заборавам моментот кога се враќавме од концертот на Whitesnake и сите во комбе викаа “еј ја го видов Влатко од Морал, ја го видов овој, ја оној“ и ... ја сакав да ги зезнам и да речам “еј ја го видов David Coverdale(пеачот) и реков: “еј ја го видов David Copperfield“(маѓионичарот) хахахахахахахахаххахахаххаха
:pos2: :pos2: :pos2:

Кога се родив...
Кога се разделив со другарите од основно..
Кога се запишав во средно..
и мн мн други

Кога бев помала, кога заедно со татко ми и сестра ми стискавме палци и се молевме успешна да биде операцијата на мајка ми...
И исто нема да го заборавам моментот кога лани, плачејќи таа ми рече дека се сомнева дека пак има тумор...Истиот страв, истата болка двапати...
Не се заборава...

Кога ми ја купија првата гитара...Пресреќен бев , Првиот ден во Средно,Првиот бакнеж итн...

Моментот една вечер додека влегувам во такси цела разбушавена и истуткана бидејќи каснев 15 минути, и првпат ја носев виолетовата кошула, а во џебот од капутот носев стуткано парче хартија со песна кое таа вечер неочекувано направи нешто.
А и бојата на воздухот, таква темно виолетова.
Баш денес ми текна дека нема да го заборавам тоа.

12 Април наспроти 13. 2008........јестердеј :smir:

Овој ден, чувството после победата на Манчестер... Никогаш не сум бил вака среќен. Ни на победи против други големи тимови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom