Никогаш нема да го заборавам моментот кога...

• Креатор на темата Креатор на темата *xtina*
  • Време на започнување Време на започнување
Има многу моменти... но еден од нив е кога бев пред Ајфеловата кула.Чувството е неописливо, ми беше многу убаво, гледам нагоре и не можам да догледам и да ја изнагледам...Ахххх....:pipi:

Нема да го заборавам никогаш датумот 18.11.2007, датум кој ми го смени карактерот и животот. За љубов зборам луѓе...

секој еден миг на кој се сеќавам јасно, оние кои не можам да ги заборавам никогаш, и оној миг што толку многу значи за срцето, мигот кога го најдов мојот прекрасен силен Ангел.

Има многу работи кои никогас нема и несакам даги заборавам зат6оа што се дел од моето минато и се мои спомени.Но никогаш нема да го заборавам ммоментот кога се збогував со мојот татко.Не поминува ден да не помислам на тоа.

Па вака... имам навистина многу моменти што никогаш нема да ги заборавам. Да наредам неколку
11.03.1998 Кога ја загубив една од најпочитуваните личности во моето семејство - дедо ми.
Денот кога прв пат ја видов неа, пропратено со денот кога прв пат ја бакнав. Истотака тука би го вметнал и денот кога ми кажа дека заминува во друга земја...
Средината на мај 2003, кога брат ми се врати од Америка.

Нема да заборавам никогаш што се случи ноќта 26/27.01.2008 година. Пресен датум. :)

Никогаш нема да го заборавам чувството кога еден глупак поголем од мене 2 години јадеше шамар заради тоа што ме малтретираше! ама не можев повеќе ми пукна филмот! Страв ми беше не знам од кај собрав храброст! силен беше шамарот :pipi: И замислете одтогаш не ме ни чепна! Знаци требало заби да покажеш! ама добро имав 15 год, иначе сега да ќе им кажам убо !!

Денот кога видов една личност со која ја памтев две години пред повторно да ја сретнам... Денот кога прв пат се бакнавме со таа личност

Месецов кој ми беше многу гаден и кога сфатив дека не сум толку силна колку што мислев и сакав да сум...

Кога се запишав на факултет...

Кога сфатив колку тежок кретен сум и дека ги губам сите личности што ми значат...

депресивен период па затоа само на вакви гадни работи се сеќавам...

Моментот кога го добив првиот бакнеж.....
Моментот кога Барселона освои лига шампиони против Арсенал.....
Моментот кога добив спортска 45 000.....
Моментот кога нашите срца се спојаа во едно.....

И уште многу многу моменти.....!

Па премногу моменти се ама еден така од најубавите моментот кога го запознав најубавиот , најнезниот и најискрениот ангел.

Никогаш нема да ги заборавам летните одмори, секогаш ми биле прекрасни :pipi: И неколку зимски одмори по ред исто.... И моментот кога ми кажа те сакам :wub: И денот кога ми ја исполни желбата.... И една вечер кога искочивме само женско друштво и си поминавме најубаво... Има и многу други....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom