ПРВИОТ NEXUS 4 ВО МАКЕДОНИЈА.И што му е на типов со видеото… еве ова е Nexus 4…
Е од каде испадна дека е првиот… На друг форум уште пред месец дена еден дечко продаваше Nexus 4 користен неколку дена, мислам дека и на Кајгана треба да е член.ПРВИОТ NEXUS 4 ВО МАКЕДОНИЈА.
тоа му е
Самопрогласен прв сопственик на Nexus 4 .Е од каде испадна дека е првиот… На друг форум уште пред месец дена еден дечко продаваше Nexus 4 користен неколку дена, мислам дека и на Кајгана треба да е член.
Ееееет така, ееееет така, ааааааах.И што му е на типов со видеото… еве ова е Nexus 4…
Леле ама ме изнасмеа
Акцентот е на тоа дека го чекал цел месец и од Германија дека е порaчан (со струмичкио акцент).Леле ама ме изнасмеа
Да не е кавадаречки?Акцентот е на тоа дека го чекал цел месец и од Германија дека е порaчан (со струмичкио акцент).
Да даДа не е кавадаречки?
Tи да не си на клипот .Иначе беше смешен моментот кога тврди дека е првиот од македонијаАкцентот е на тоа дека го чекал цел месец и од Германија дека е порaчан (со струмичкио акцент).
Не.Tи да не си на клипот .Иначе беше смешен моментот кога тврди дека е првиот од македонија
Екран (осакатени бои-избледен, фрка кај одредени модели со тачот), квалитетот на звукот, проблемот со камерата е ист како кај ајфон 5 а да заборавив камерата му е мизерија невидена, тротл невиден баг со меморија на 16гб моделитеМногу багови кај н4?
Ќе може листа на истите?
Можам да се обложам дека се тоа изолирани случаи кои ти си ги прочитал. Не викам не, сигурно има нешто, иако до сега не сум сретнал ништо од тоа што го кажа (а читам често), ама генерално луѓето се мрчатори кога нешто не им чини или само колку да се мрчи. И не знам кој е муабетот дека камерата е срање, кога фаќа сосема солидни фотки (иако инфериорни во поглед на iPhone 5, 4S, SGS3, Lumia 920), впрочем еве и цела тема за тоа.Екран (осакатени бои-избледен, фрка кај одредени модели со тачот), квалитетот на звукот, проблемот со камерата е ист како кај ајфон 5 а да заборавив камерата му е мизерија невидена, тротл невиден баг со меморија на 16гб моделите