- Член од
- 23 јули 2007
- Мислења
- 115
- Поени од реакции
- 0
Како мислиш, да си тука?
Никогаш нема да докажеш дека Некст Тајм се најдобри. Ако мислиш за најдобри во светот, ако се направи рангирање, тие се некаде доле на дното. Се знае кои се први рок групи. Која рок група и да ја спомнеш, подобра е од Некст Тајм.
Дури и US5 и Tokio Hotel, колку и да ги мразам, сепак се подобри од нив. И не е работата до нашето мислење. Овие двајца се познати затоа што се искомерцијализирани и исфорсирани. Слично како Роџер Брадерс и Лила Филиповска/Ева, минатото лето кога си пуштија гласини дека се македонските Бијонси и Шакира. Појди на некоја гараж свирка или на Рок Фест, ќе видиш гитаристи на кои оној Стефан(ако го погодив)може само да им ги чисти гитарите. За некоја година никој нема да се сеќава на нив, ова е само треска. И ти и mawe4ka кога ќе направите 25-6 години ќе се смеете самите на себеси што сте ги величале. Знам, затоа што и јас кога бев мала, тогаш беше модерен Врчак и сите лудуваа по него, па и јас, копиљка без оформен вкус. Сега пропаѓам во земја кога ќе ми текне на такво нешто.
Па после ќе се прашувате зошто Владо Јаневски не вадел често нови песни. Па на човек да му се одмили од ваква естрада нови песни да прави, а уште па за категорија најдобар пејач (на пример) на "Златна бубамара" да биде номиниран заедно со Геј Геј и Пекинезич.
Pa arno si kaza devojceto, nikoj ne e kazal deka se naj dobri, ali vie gi napraivte kako da se najlosi od site peaci vo Mk.
A po Vrcak i sega luduvaat devojkite, toa nikoj ne moze da mi kaze deka ne e tocno!!!! I pcekajte malku next time sega izlegoa na muzickata scena, tie sami ke vi dokazat deka se najdobar Rock Band, vo Mk!!!
Eve jas sum 27god.Pa ne se smeam sto gi velicam Next Time, i site onie sto zasluzuvaat da bidat veliceni!!!!!