- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 4.524
- Поени од реакции
- 8.322
Epa i ti preslusaj go celo cd, a ne samo 2,3 pesni... Zosto so tie 3 pesni nisto ne se zaklucuva.
I kazav deka so tie so go nemaat prreslusano cd-to ne diskutiram.
чекај бе застани, што менува ако сум го ислушал целово цеде??? од тие 2-3 песни што ги слушнав ми се присра, а не ли па целиот албум да го ислушав, ке требаше да најмам убиец за да ги реши...
ти реков дека имам ислушано 2-3 песни ЦЕЛИ, а другиве ги имам онака... музиката ми е тапа, за деца, срање и незнам веќе други зборови да им ја опишам...
по се изгледа има повеќе анти-настроени спрема некст тајм отколку фанови...
јеби га, таквите како вас(што ги слушаат и сакаат Некст Тајм) се викаат недоволно музички еволуирани деца... за некоја година,здравје ке видите што сте зборувале за овие, и ке се смеете сами на вас, и ке се чудите дали навистина тоа сте биле вие....
Абе остајте го девојчето. Ги обожава Некст Тајм па и што да пишете пак ке си тера свое. Со неразбрани нема муабет.
многу пати повторувам дека е лошо на некого да му скршиш филмот, ама се додека тој филм е у нормални граници, а не ко неа да се фура, као демек биле најдобри едно друго, а уствари немат три чисти...
тоа неможе така... :nenene: