Next Time

• Креатор на темата Креатор на темата M@We4kA
  • Време на започнување Време на започнување
Epa i ti preslusaj go celo cd, a ne samo 2,3 pesni... Zosto so tie 3 pesni nisto ne se zaklucuva.

I kazav deka so tie so go nemaat prreslusano cd-to ne diskutiram.

чекај бе застани, што менува ако сум го ислушал целово цеде??? од тие 2-3 песни што ги слушнав ми се присра, а не ли па целиот албум да го ислушав, ке требаше да најмам убиец за да ги реши...
ти реков дека имам ислушано 2-3 песни ЦЕЛИ, а другиве ги имам онака... музиката ми е тапа, за деца, срање и незнам веќе други зборови да им ја опишам...
по се изгледа има повеќе анти-настроени спрема некст тајм отколку фанови...
јеби га, таквите како вас(што ги слушаат и сакаат Некст Тајм) се викаат недоволно музички еволуирани деца... за некоја година,здравје ке видите што сте зборувале за овие, и ке се смеете сами на вас, и ке се чудите дали навистина тоа сте биле вие....

Абе остајте го девојчето. Ги обожава Некст Тајм па и што да пишете пак ке си тера свое. Со неразбрани нема муабет.

многу пати повторувам дека е лошо на некого да му скршиш филмот, ама се додека тој филм е у нормални граници, а не ко неа да се фура, као демек биле најдобри едно друго, а уствари немат три чисти...
тоа неможе така... :nenene:

Не мислам дека се најдобри од сите!!! Ама не се и лоши колку што вие ги претставувате, односно најлоши !

Не мислам дека се најдобри од сите!!! Ама не се и лоши колку што вие ги претставувате, односно најлоши !
Дај ми пример за полошо...Јас не ги претставувам според лични гледања, туку според она како они се имаат претставено...

шминкери...ке ги гледаме уше некоја година па ке излезат некој уше по перерски па ке ги снема овие

хммм... некст тајм ти е никот, некст тајм ти е аватарот, мора да ти се омилени, т.е најдобри...

Да, за мене се најдобри. Ама не сум тука за да ви докажам вас дека се најдобри, затоа што сите си имате ваше мислење(многу логично:wink:).

Да, за мене се најдобри. Ама не сум тука за да ви докажам вас дека се најдобри, затоа што сите си имате ваше мислење(многу логично:wink:).

Добро, а имаш некоја друга занимација во животот освен слушање и обожавање на Next Time?

Како мислиш, да си тука?

Никогаш нема да докажеш дека Некст Тајм се најдобри. Ако мислиш за најдобри во светот, ако се направи рангирање, тие се некаде доле на дното. Се знае кои се први рок групи. Која рок група и да ја спомнеш, подобра е од Некст Тајм.
Дури и US5 и Tokio Hotel, колку и да ги мразам, сепак се подобри од нив. И не е работата до нашето мислење. Овие двајца се познати затоа што се искомерцијализирани и исфорсирани. Слично како Роџер Брадерс и Лила Филиповска/Ева, минатото лето кога си пуштија гласини дека се македонските Бијонси и Шакира. Појди на некоја гараж свирка или на Рок Фест, ќе видиш гитаристи на кои оној Стефан(ако го погодив)може само да им ги чисти гитарите. За некоја година никој нема да се сеќава на нив, ова е само треска. И ти и mawe4ka кога ќе направите 25-6 години ќе се смеете самите на себеси што сте ги величале. Знам, затоа што и јас кога бев мала, тогаш беше модерен Врчак и сите лудуваа по него, па и јас, копиљка без оформен вкус. Сега пропаѓам во земја кога ќе ми текне на такво нешто.

Па после ќе се прашувате зошто Владо Јаневски не вадел често нови песни. Па на човек да му се одмили од ваква естрада нови песни да прави, а уште па за категорија најдобар пејач (на пример) на "Златна бубамара" да биде номиниран заедно со Геј Геј и Пекинезич.

Како мислиш, да си тука?

Никогаш нема да докажеш дека Некст Тајм се најдобри. Ако мислиш за најдобри во светот, ако се направи рангирање, тие се некаде доле на дното. Се знае кои се први рок групи. Која рок група и да ја спомнеш, подобра е од Некст Тајм.
Дури и US5 и Tokio Hotel, колку и да ги мразам, сепак се подобри од нив. И не е работата до нашето мислење. Овие двајца се познати затоа што се искомерцијализирани и исфорсирани. Слично како Роџер Брадерс и Лила Филиповска/Ева, минатото лето кога си пуштија гласини дека се македонските Бијонси и Шакира. Појди на некоја гараж свирка или на Рок Фест, ќе видиш гитаристи на кои оној Стефан(ако го погодив)може само да им ги чисти гитарите. За некоја година никој нема да се сеќава на нив, ова е само треска. И ти и mawe4ka кога ќе направите 25-6 години ќе се смеете самите на себеси што сте ги величале. Знам, затоа што и јас кога бев мала, тогаш беше модерен Врчак и сите лудуваа по него, па и јас, копиљка без оформен вкус. Сега пропаѓам во земја кога ќе ми текне на такво нешто.

Па после ќе се прашувате зошто Владо Јаневски не вадел често нови песни. Па на човек да му се одмили од ваква естрада нови песни да прави, а уште па за категорија најдобар пејач (на пример) на "Златна бубамара" да биде номиниран заедно со Геј Геј и Пекинезич.
чекај, полека малце, не го разбра =))) читај убаво
не тврди дека се најубави, не докажува ништо и неќе да наметне мислење бидејки го респектира вашето =) само си се изјаснува дека му се океј момците.
а со тоа "не сум тука за да ви докажам..." мисли демек "не сум тука на форумов да ви докажам"... капираш? =)

и мене лично ми се свиѓаат. не дека ги слушам, ама неможе да останеме за век и веков со владо јаневски и трајче манев. затоа, не ми сметаат. и поддржувам нови лица, само, со усул до негде.
кај новиве што искачаат барам шарм и харизма, не лепота. тоа го немаа оној влатко лозановски(мислам беше), дејана којаидае, па и од постариве марјан стојановски. едноставно немаат таква ѕвезда...
едит
дури вика дека не мисли дека се најдобри.
брза кучка, слепи кучиња раѓа. читајте аман, не лајте само колку да се праело галама.

дури вика дека не мисли дека се најдобри.
брза кучка, слепи кучиња раѓа. читајте аман, не лајте само колку да се праело галама.
Абе ајде :)
Баш заради тоа е тука на форумов. Да ве убеди дека Некст Тајм се најдобри. Затоа скока на некое негативно мислење за нив.
Исто ко што е Дијаманте тука да ве убеди дека Каролина е безгрешна божица :tv:

Абе ајде :)
Баш заради тоа е тука на форумов. Да ве убеди дека Некст Тајм се најдобри. Затоа скока на некое негативно мислење за нив.
Исто ко што е Дијаманте тука да ве убеди дека Каролина е безгрешна божица :tv:
да бе, ти, тој или било кој ќе ме убедите во нешто :pos:
глеаш, дури сам вика дека НЕ МИСЛИ ДЕКА СЕ НАЈДОБРИ и дека не е тука да ви промени мислење. едноставно си брани став, ко ти на некоја друга "trailer trash" тема. ништо страшно, пуштете ги боздоганите доле. аман.

Не бев во можност да ве реплицирам претходно...но еве сега ќе се изјаснам.

Мислам дека темава не е само за да ги величиме и онака минорните личности кои се споменати во насловот на темава...
Овде секој си кажува свое мислење...
А верувај дека и Цеца повеќе вреди од овие... Жената бар си признава дека пее турбо-фолк...А не ко овие: НИЕ СМЕ РОКЕРИ, ама пееме баладички од онака...

Добро ок е тоа,ама има некои што не се конструктивни во своите одговори овдека...Верувај...не дека го бранам или нешто слично.Дечкиве имаат квалитет во себе.И Тоше покојни кога почна сите плукаа по него.Ваков,таков...Педерче некои го викаа.А на крај кога загина сите жали по него.Не ги споредувам со него,само да бидиме малу конструктивни во постовите кој ги пипшуваат

Значи кај тебе тоа е изборот - Или турбофолк или македонски шунд?

Епа што да ти правам тогаш. Разгледај малце по интернет ке најдеш нешто добро.

А бе дадов пример турбофолк.Како прво не можам да смилам турбофолк,ама најмногу ме иритра кога ќе слушнам некој како ги плука нашиве...а ги величи турбофолкериве и сл.Тоа ми беше зборот.Се надевам ме разбра што сакам да кажам.

А бе дадов пример турбофолк.Како прво не можам да смилам турбофолк,ама најмногу ме иритра кога ќе слушнам некој како ги плука нашиве...а ги величи турбофолкериве и сл.Тоа ми беше зборот.Се надевам ме разбра што сакам да кажам.

Se slozuvam so tebe vo potpolnost neznam kako nekoi luge mozat da gi slusaat tie turbofolkasi a nasite ne cinele.Ikako moze na primer nekoa si tamu kako a vikaat Tanja Savic da bide povece platena vo eden nocen klub od makedonski mislam od Next Time ili pak najdobriot vo makedonija Vrcak

Не бев во можност да ве реплицирам претходно...но еве сега ќе се изјаснам.

Добро ок е тоа,ама има некои што не се конструктивни во своите одговори овдека...Верувај...не дека го бранам или нешто слично.Дечкиве имаат квалитет во себе.И Тоше покојни кога почна сите плукаа по него.Ваков,таков...Педерче некои го викаа.А на крај кога загина сите жали по него.Не ги споредувам со него,само да бидиме малу конструктивни во постовите кој ги пипшуваат

Извини но малку беа оние кои го плукаа... А, коклу што се сеќавам тоа беа само новинари, и ни најмалку дел од публиката...
Колку што јас знам, и ние имаме турбо фолкери, и тие се наши, па ете ти плукаш по нив... Така да за плукање по нашите, одговорот ти беше доста контрадикторен....Anyway, твое мислење...Само не стигаш далеку со тоа

Se slozuvam so tebe vo potpolnost neznam kako nekoi luge mozat da gi slusaat tie turbofolkasi a nasite ne cinele.Ikako moze na primer nekoa si tamu kako a vikaat Tanja Savic da bide povece platena vo eden nocen klub od makedonski mislam od Next Time ili pak najdobriot vo makedonija Vrcak
:pos2::pos2::pos2::pos2:
Врчак најдобар.....ахахахахахахахаахахахаха...ваљда затоа што Тања Савич се докажала и карактерно и вокално...А не само физички и материјално...

Извини но малку беа оние кои го плукаа... А, коклу што се сеќавам тоа беа само новинари, и ни најмалку дел од публиката...
Колку што јас знам, и ние имаме турбо фолкери, и тие се наши, па ете ти плукаш по нив... Така да за плукање по нашите, одговорот ти беше доста контрадикторен....Anyway, твое мислење...Само не стигаш далеку со тоа

Види во Македонија е развиен фолкот како правец на музика,Турбо-фолк сега поново излегува во стил што го пеет нашиве Фолкери.Ама гледај што е проблемот,1 песна не знаат од нашиве што пеат турбо фолк,а од Сека-аспирина масипирин во сон ја знаат.Не цениме што е наше брат,македонската музика мислам.:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom