Next Time

• Креатор на темата Креатор на темата M@We4kA
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку нивните родители се разведени и тие живеат со мајка им. ;)
А то значи дека тие татко им ич не го гледаат и тој воопшто не се грижи за нив:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

А то значи дека тие татко им ич не го гледаат и тој воопшто не се грижи за нив:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Од кај знаеш дека не се грижи??
А и да е така ти си среќен поради тоа? Стави се на нивно место и види дали ќе ти биде убаво некој да ти ги вреѓа родителите :smir:

О господе, па види малу следи шо имаш ти кажано и шо имаш цитирано и после прочитај го мојов пост па пробај да сфатиш

Толку вредат момциве па да се карате за нив?

па малу интересно ми е некого да го нервирам

па малу интересно ми е некого да го нервирам
многу ми е криво шо иаме исти ставови за ова...инаку и ја сакам да нервирам луѓе...ај да нервираме други...вака повремено шо ги има...:vozbud::vozbud:

Не ги почитувам доволно да признаам дека сме ист пол.. :)

Епа зашто дозволуваш да оставиш таков впечаток ако не е така?

Со што заклучи дека оставам таков впечаток?

Мене ми остави таков впечаток.. Ко очи да ќе ископаш на некој за едни бедни скопски фегетчиња

Уште една копија на Бон Џови? :)

Ги немам гледано по телевизии, незнам како се однесуваат, дали тропаат глупости по интервјуа, дали се препотентни... Но, ми се свиѓа како звучат. До овој момент песнава само на радио ја имав слушано, дури сеа гледам дека имало и спот за неа.

Гледам дека Јован им ја праел песната најверојатно. Се додека се држат на дистанца од него (не дај боже да се појават во иста песна) - мислам дека им претстои солидна иднина.

И секако, спотот:

прашањето не е дали...

прашањето е КОГА

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom