Next Time

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Сите оние кои не ги сакаат и навредуваат Next Time подобро нека си заминат од форумот,затоа што овој форум е за нив а не против нив.
Како прво,нема ти што да кажуваш кој да си оди кој не од форумов,тие што требало да си одат ги средиле админите,ич не се секирај за тоа.
Како второ,ако не се лажам еден од админите на првите страни се изјасни дека “е против нив“.
И како трето,уствари никој не е против нив,всушност нас не не ни интересираат они,само не им ја сакаме музиката.
И ги навредувате,што се не ги кажавте веќе но сфатете сепак ти се од Македонија и се наши,
Да ти кажам право,и Боки13 е наш.

Член од
30 ноември 2008
Мислења
8
Поени од реакции
1
и за почеток што настапуваат на тие "Фестивалчиња" како што ти велиш се одлични,за почеток се супер ТАКА СЕ ПОЧНУВА.:baeh:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сите оние кои не ги сакаат и навредуваат Next Time подобро нека си заминат од форумот,затоа што овој форум е за нив а не против нив.И ги навредувате,што се не ги кажавте веќе но сфатете сепак ти се од Македонија и се наши,но сите повеќе би слушале турбо фолк и би ја ширеле таквата музика отколку да ги подржуваат нашите нови пеачи и бендови.Тогаш ако не ги нив подржуваме и сите останати тогаш што останува од нашата музичка сцена НИШТО.И како што велите излегле вчера и снимиле некоја песна со помош на некого тоа е вистина тие на сцена се само неколку месеци но тие и помали имаат настапувано на неколку фестивали.Ако велите дека не вредат не е ниту малку точно.Да не вредат не би ги полниле дискотеките по градовите низ Македонија и не би биле секогаш на фестивалите ако не на првото меѓу првите три места.Ги потценувате нашите пеачи ,а ги сакате и слушате другите.Не да не ги слушате но не и да го потценувате своето.Сепак колку од вас не сакаат да прифатат тие за почеток се ОДЛИЧНИ и им посакувам се најубаво и знам дека ке постигнат многу голем успех и да не се толку добри не би имале толку многу обожаватели не само од 13 до 16 год како што кажа некој хахаха туку и поголеми и толку добра и голема публика.И кој не ги сака не му останува друго освен да ги плука и навредува,но нека ги пцуе на некое друго место а не тука на форум за нив.Може од сето ова само да се види дека не сите ама полно им љубоморат ако не сакаат да признаат така е.ТИЕ СЕ НАЈДОБРИ:baeh::pipi::bip:
Јузер : Џену Грл

Пасс : манчестерфк

Изволте, превземи ќе те молам и прекрсти го форумов форум.гејтајм.ком

За болдираното, јас ли да им љубоморам бе чедо? Балкански шампион сум, без тато и без мама догурав до тука, нит купачи Спидо ЛЗР Рејсер имав кога освоив балканско, ниту некој ме поддржа, за разлика од горенаведениве за кои се` ни е познато.

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Сите оние кои не ги сакаат и навредуваат Next Time подобро нека си заминат од форумот,затоа што овој форум е за нив а не против нив.
Значи,готово да си заминам?
Може од сето ова само да се види дека не сите ама полно им љубоморат ако не сакаат да признаат така е.
Не гледам ни најмала причина за љубомора.:tapp:

Член од
30 ноември 2008
Мислења
8
Поени од реакции
1
не реков сите да си одите,туку на овој форум за нив ние ги сакаме и ако е веќе некој отворил тема за нив и почнал да зборува не треба други да се уфрлуваат кои не ги сакаат ,сепак оваа е форум за нив и треба да збориме за нивната добра страна и нивната кариера а не да ги навредуваме.

НЕ ВЕЛАМ ДА СИ ОДИТЕ, ТУКУ ДА ГИ ПОДРЖУВАМЕ , А КОИ НЕ ГИ САКААТ ДА НЕ ЗБОРУВААТ ЛОШО, СЕПАК НИЕ ГИ САКАМЕ.НО НЕ ВЕЛАМ НЕКОЈ ДА НЕ ГИ МРАЗИ.ИМА НЕКОЈ КОЈ И ЈАС ГО МРАЗАМ НО ТОА НЕ ГО КАЖУВАМ НА ФОРУМ ЗА НЕГО

А тебе Џену Грл ти честитам што си догурал така до балкански шампион и ти посакувам се најдобро, но јас ги сакам и не ми е мило кога некој ги вреѓа ....но сега не ги сакаат сите

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Сите оние кои не ги сакаат и навредуваат Next Time подобро нека си заминат од форумот,затоа што овој форум е за нив а не против нив.И ги навредувате,што се не ги кажавте веќе но сфатете сепак ти се од Македонија и се наши,но сите повеќе би слушале турбо фолк и би ја ширеле таквата музика отколку да ги подржуваат нашите нови пеачи и бендови.Тогаш ако не ги нив подржуваме и сите останати тогаш што останува од нашата музичка сцена НИШТО.И како што велите излегле вчера и снимиле некоја песна со помош на некого тоа е вистина тие на сцена се само неколку месеци но тие и помали имаат настапувано на неколку фестивали.Ако велите дека не вредат не е ниту малку точно.Да не вредат не би ги полниле дискотеките по градовите низ Македонија и не би биле секогаш на фестивалите ако не на првото меѓу првите три места.Ги потценувате нашите пеачи ,а ги сакате и слушате другите.Не да не ги слушате но не и да го потценувате своето.Сепак колку од вас не сакаат да прифатат тие за почеток се ОДЛИЧНИ и им посакувам се најубаво и знам дека ке постигнат многу голем успех и да не се толку добри не би имале толку многу обожаватели не само од 13 до 16 год како што кажа некој хахаха туку и поголеми и толку добра и голема публика.И кој не ги сака не му останува друго освен да ги плука и навредува,но нека ги пцуе на некое друго место а не тука на форум за нив.Може од сето ова само да се види дека не сите ама полно им љубоморат ако не сакаат да признаат така е.ТИЕ СЕ НАЈДОБРИ:baeh::pipi::bip:
Ова беше еден од најлошите постови кој го имам прочитано на форумот .
Како прво : Форум е место за дискусија , значи можеме да го кажеме нашето мислење и не мораме да пишуваме на тема само позитивно. Може да не ни се допаѓаат и да го искажеме тоа слободно.
Како второ :
Има турбофолк песни со подобра вокална изведба од Некст Тајм , така да убаво кажа Desire , и Боки е наш , па не го сакаме.. (Барем не мнозинството)
Како трето :
Фестивали чии победници се знаат уште пред да почнат дали вредат? Кеш даваат само за да бидат победници.
А во однос на тоа што снимале со нашиот миленик Џеј Џеј , тоа си е прича за себе.. Се гледа колку се некомерцијални и невешетачки...

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
не реков сите да си одите,туку на овој форум за нив ние ги сакаме и ако е веќе некој отворил тема за нив и почнал да зборува не треба други да се уфрлуваат кои не ги сакаат ,сепак оваа е форум за нив и треба да збориме за нивната добра страна и нивната кариера а не да ги навредуваме.

НЕ ВЕЛАМ ДА СИ ОДИТЕ, ТУКУ ДА ГИ ПОДРЖУВАМЕ , А КОИ НЕ ГИ САКААТ ДА НЕ ЗБОРУВААТ ЛОШО, СЕПАК НИЕ ГИ САКАМЕ.НО НЕ ВЕЛАМ НЕКОЈ ДА НЕ ГИ МРАЗИ.ИМА НЕКОЈ КОЈ И ЈАС ГО МРАЗАМ НО ТОА НЕ ГО КАЖУВАМ НА ФОРУМ ЗА НЕГО
Девојко, и јас ги сакам Некст Тајм, ама тоа не значи дека треба да навредувам се живо и диво околу мене и сите оние кои не ги сакаат. Па демократска земја сме, секој има право на свое мислење, нели? И...изгледа не знаеш да разликуваш ФОРУМ, од ТЕМА, не? Значи ова е ТЕМА за Некст Тајм, а ФОРУМ е Кајгана. Ја сфати сега разликата? И форумот е форум, баш поради тоа...да се разменуваат мислења, без разлика дали тоа се мислења позитивно или негативно насочени во врска со темата. И тука можеш слободно да кажеш дека некого мразиш, ама притоа наведи ги и причините кога ќе решиш да го направиш тоа те молам.

П.С. Извинете што малку забегав од темата:smir:

Член од
30 ноември 2008
Мислења
8
Поени од реакции
1
хахаха знам многу добро што е форум а што е тема:)секако дека можеме да кажеме и кого мразиме но јас лично од моја страна не ми е така пријатно, а на некого ако му е добро нека си каже.Немојте да ме сфатите погрешно, сосем напротив јас преку ова само си кажав што мислам и не сакам да се карам со никого.Само што се регистрирав и не сакам одма да се карам:)Сакам да се дружам.Секој си има свое мислење нели?АЈ ПОЗДРАВ до сите.Се гледаме пак:pipi:

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Е свашта мајка раѓа :pop:

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
хахаха знам многу добро што е форум а што е тема:)секако дека можеме да кажеме и кого мразиме но јас лично од моја страна не ми е така пријатно, а на некого ако му е добро нека си каже.Немојте да ме сфатите погрешно, сосем напротив јас преку ова само си кажав што мислам и не сакам да се карам со никого.Само што се регистрирав и не сакам одма да се карам:)Сакам да се дружам.Секој си има свое мислење нели?АЈ ПОЗДРАВ до сите.Се гледаме пак:pipi:
Мило,ептен си контрадикторна.Се читаш во овие 5 поста што напиша се? Едно збориш па сосема трето после. И напротив, нема никој намера да се кара,али самата со првиот пост глупаво се изрази.Препрочитај се пак:smir:

Член од
30 ноември 2008
Мислења
8
Поени од реакции
1
se izvinuvam za postot mozebi loso kazav i mozebi nesto kazav sto ne treba.Se nadevam ke prifatite izvinuvanje:):(Ne e nikogas docna

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не кажа ништо лошо. Само пристапот ти беше лош. Инаку нас не не` навреди, не се грижи. Далеку од тоа.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Сите оние кои не ги сакаат и навредуваат Next Time подобро нека си заминат од форумот,затоа што овој форум е за нив а не против нив
Мислам дека зборувам од името на сите кога ќе ти кажам

Едит од модератор: Јоване, без пцовки плз.
Некст тајм позери и фејкери. Па ако сакаат и сто први места нека освојат на Макфест во Шчип и на третокласни фестивалчиња.
брат, ај не го вреѓај едниот од двата фестивали шо ги имаме во државава...

да имаве 26 па да вреѓаше, пеки. Ама вака...

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Мислам дека зборувам од името на сите кога ќе ти кажам

брат, ај не го вреѓај едниот од двата фестивали шо ги имаме во државава...

да имаве 26 па да вреѓаше, пеки. Ама вака...
Да бе, наш си е, и нула фестивал да е со дебели танчарки, наш си е, требит да го сакаме. :))))))))

Kajgana Shop

На врв Bottom