- Член од
- 16 ноември 2008
- Мислења
- 103
- Поени од реакции
- 5
А то значи дека тие татко им ич не го гледаат и тој воопшто не се грижи за нив:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Инаку нивните родители се разведени и тие живеат со мајка им.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А то значи дека тие татко им ич не го гледаат и тој воопшто не се грижи за нив:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Инаку нивните родители се разведени и тие живеат со мајка им.![]()
А то значи дека тие татко им ич не го гледаат и тој воопшто не се грижи за нив:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Толку вредат момциве па да се карате за нив?
многу ми е криво шо иаме исти ставови за ова...инаку и ја сакам да нервирам луѓе...ај да нервираме други...вака повремено шо ги има...па малу интересно ми е некого да го нервирам
па викни ко ќе требитмногу ми е криво шо иаме исти ставови за ова...инаку и ја сакам да нервирам луѓе...ај да нервираме други...вака повремено шо ги има...![]()
па малу интересно ми е некого да го нервирам
Уште една копија на Бон Џови?
Ги немам гледано по телевизии, незнам како се однесуваат, дали тропаат глупости по интервјуа, дали се препотентни... Но, ми се свиѓа како звучат. До овој момент песнава само на радио ја имав слушано, дури сеа гледам дека имало и спот за неа.
Гледам дека Јован им ја праел песната најверојатно. Се додека се држат на дистанца од него (не дај боже да се појават во иста песна) - мислам дека им претстои солидна иднина.
И секако, спотот: