Вака сеа... не зборувам само за Некс Тајм. Отворете во темата за Каролина, за Влатко Лозаноски, за Јован Јованов... каде и да отворите во секоја се истиот муабет се врти.Само се плука по секој од нив. Овој не чини, овој имитира, онаа врска нема од пеење...Е Мауечка, што да величиме, кажи ми? За поп естрадава зборувам, за луѓево кои по цел ден ги полнат трач - весниците. Единственото што го имавме ни замина пред година дена. Жити Владо Јаневски што остана уште.
Овие Некст Тајм ако сакаат да бидат тоа што се прават, подобро нека свират вистинска рок музика, а не срцепарателна. Види му пост на Гижо одозгора, во право е.:smir:
Потполно си во право...Но лет ми иксплеин ту ју самтинг... Да збориме искрено, гласовните можности на Каролина, Влатко Лозановски и Тоше беа стварно гласови... Каролина испеа перфектно два пати на Евровизија, Влатко многу добро сите знаеме како пее, а пак за Тоше да не правиме муабет... Но кога станува збор за некст тајм, тука веќе збориме за шминкани гласови во студиото на џеј џеј оу џи, па сега види ти... Јован Јованов не ни знам зашто воопшто го спомна...По него се плука не само по форумов туку и многу пошироко... како и да е јавни личности се подлежат на критики...Ама човеко кој вреди да се нарече ѕвезда, лично јас подразбирам, успешно издржан на сцена (Тоше и Каролина почнале на фестивали уште од деца, Лозановски се докажа во Мак Ѕвезди) а не вчерапојавени дечки кои почнале да се занимаваат со музика благодарение на паричките кои ги фрлил некој за да им исполни една желба...Па уште во соработка со „моето“ човече геј геј...Вака сеа... не зборувам само за Некс Тајм. Отворете во темата за Каролина, за Влатко Лозаноски, за Јован Јованов... каде и да отворите во секоја се истиот муабет се врти.Само се плука по секој од нив. Овој не чини, овој имитира, онаа врска нема од пеење...
Друго... не сакам да ме сватите погрешно, ама и за Тоше додека беше меѓу нас многу зборуваа секакви глупости, па сеа се прават како да не било така...
Не чисто ме интересира,а инаку нема никаква допирна точка со вештината за свирење фала богу :helou:.Премногу љубопитен сум,изгледа.:baeh:А брат прашањево ти е... Ме заболе мене за Лес Паулот од онај синкир ме има фасцинирано со своето свирење за да ја видам гитарата:pos2:
не може ни да има допирна точка со вештината за свирење пошо компјутерот свири а не гитаристот во пессните на некст тајм фала богу :helou:Не чисто ме интересира,а инаку нема никаква допирна точка со вештината за свирење фала богу :helou:.Премногу љубопитен сум,изгледа.:baeh:
Ех па и за тие песни не треба којзнај колкава вештина,ама сепак компјутерот претежно работи :pos2:не може ни да има допирна точка со вештината за свирење пошо компјутерот свири а не гитаристот во пессните на некст тајм фала богу :helou:
Олку содржајна воведна мисла одамна немало. Готово, си ојме сите. :kez:Сите оние кои не ги сакаат и навредуваат Next Time подобро нека си заминат од форумот,затоа што овој форум е за нив а не против нив.
Готово се спакував, тргнувам... Мило ми беше што се дружевме драги кајганџии, се читаме во некоја наредна пригода.:salut:*хахаха па одите си не сте пожелни тука:kez: