Next Time

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Овие ако ми се мерило за тоа како треба да бидам, не му ја мислам многу, одам и скокам одма од 15 кат
Слушајте го Сатриани шо збора,барем тој знај да прај музика,така Satch :)?
Незнам шо се нервирате,само видете во чие студио снимат и кој им е менаџер се станува јасно.Комерцијална музика е комерцијална музика,т.е. музика за некој да извади тешки пари(Врчак,Јован Јованов,татаро монголецот Елвир;ТАМАРА гррр).
Исто можи да се види дека нивните фанови се -18 години како што веќе спомнавте,никој што знае што е квалитетна музика не би ги погледнал.
Истотака речено веќе,најважното нешто е оригиналноста,не само во музиката-секаде!Ако си wannabe[whoever] не вредиш пет пари.
За пример ќе ги земам Паркети од Битола,немаат којзнај колкава маса на фанови(иако се познати низ цела Македонија)ама оригинал се луѓето,на народот не му требат клишеа.

Член од
19 ноември 2008
Мислења
22
Поени од реакции
0
Епа ако пишуваат не темава само оние "next time fan" ко тебе брзо ќе отиде во заборав, се мал број мислења :icon_lol:
И ако незнаеше, секој има право да си го каже своето мислење:salut:
O.K.Пишувајте, ама ако забележувате имаат доста публика, па значи сепак вредат...НАЈДОБРИ СЕ!!!!:baeh::helou:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
O.K.Пишувајте, ама ако забележувате имаат доста публика, па значи сепак вредат...НАЈДОБРИ СЕ!!!!:baeh::helou:
И Стаклар има голема публика , па не вреди . За пенис да го мењаш во зијан ќе бидеш .
Они се комерцијална музика , клитовлажнаторски , не вредат музички ..
Ама чим можат турбофолкот да го наречат музика , и ова е :)
Ипак секој со свој вкус (и разбирање) .
Ајт поздрав

Член од
14 февруари 2007
Мислења
108
Поени од реакции
13
Па и да се копија и комерцијала, тоа не значи дека не ги бива. А и во денешно време секој некого копира, секој си има идол и секој по некого се води. Мене мили ми се дечињата, размислувам да ги посвојам. :pipi:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
да беа толку лоши немаше да имаат песна на годината

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Добри са :) имаат неколку добри песне ме поѓааа у срце :pos:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Си ги обожавам дечките и се надевам дека ке ги видам во живо:pipi:.ДА ги оставиме да се докажат а не одма да ги критикуваме:nenene:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Која публика бе, кога настапиле сами на концерт??
па дечките се нови бе само 5 месеци се на естрада каов концерт сакаш да не сакаш на градски:baeh:оставете имм време да се докажат.

Член од
16 ноември 2008
Мислења
103
Поени од реакции
5
Па тогаш шо зборувате дека имаат голема публика. Немат време, видовме какви се

Kajgana Shop

На врв Bottom