Next Time

• Креатор на темата Креатор на темата M@We4kA
  • Време на започнување Време на започнување
Овие ако ми се мерило за тоа како треба да бидам, не му ја мислам многу, одам и скокам одма од 15 кат

Слушајте го Сатриани шо збора,барем тој знај да прај музика,така Satch :)?
Незнам шо се нервирате,само видете во чие студио снимат и кој им е менаџер се станува јасно.Комерцијална музика е комерцијална музика,т.е. музика за некој да извади тешки пари(Врчак,Јован Јованов,татаро монголецот Елвир;ТАМАРА гррр).
Исто можи да се види дека нивните фанови се -18 години како што веќе спомнавте,никој што знае што е квалитетна музика не би ги погледнал.
Истотака речено веќе,најважното нешто е оригиналноста,не само во музиката-секаде!Ако си wannabe[whoever] не вредиш пет пари.
За пример ќе ги земам Паркети од Битола,немаат којзнај колкава маса на фанови(иако се познати низ цела Македонија)ама оригинал се луѓето,на народот не му требат клишеа.

Епа ако пишуваат не темава само оние "next time fan" ко тебе брзо ќе отиде во заборав, се мал број мислења :icon_lol:
И ако незнаеше, секој има право да си го каже своето мислење:salut:
O.K.Пишувајте, ама ако забележувате имаат доста публика, па значи сепак вредат...НАЈДОБРИ СЕ!!!!:baeh::helou:

O.K.Пишувајте, ама ако забележувате имаат доста публика, па значи сепак вредат...НАЈДОБРИ СЕ!!!!:baeh::helou:
И Стаклар има голема публика , па не вреди . За пенис да го мењаш во зијан ќе бидеш .
Они се комерцијална музика , клитовлажнаторски , не вредат музички ..
Ама чим можат турбофолкот да го наречат музика , и ова е :)
Ипак секој со свој вкус (и разбирање) .
Ајт поздрав

Па и да се копија и комерцијала, тоа не значи дека не ги бива. А и во денешно време секој некого копира, секој си има идол и секој по некого се води. Мене мили ми се дечињата, размислувам да ги посвојам. :pipi:

да беа толку лоши немаше да имаат песна на годината

Добри са :) имаат неколку добри песне ме поѓааа у срце :pos:

Си ги обожавам дечките и се надевам дека ке ги видам во живо:pipi:.ДА ги оставиме да се докажат а не одма да ги критикуваме:nenene:

Која публика бе, кога настапиле сами на концерт??
па дечките се нови бе само 5 месеци се на естрада каов концерт сакаш да не сакаш на градски:baeh:оставете имм време да се докажат.

Па тогаш шо зборувате дека имаат голема публика. Немат време, видовме какви се

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom