Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Публика, да. Успех е да собереш публика од 7 до 77 години, а не од 13-18 години.Има време за концерт. А публиката ја има на досегашните фестивали кај што настапиле и на настапите во градовиве.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Публика, да. Успех е да собереш публика од 7 до 77 години, а не од 13-18 години.Има време за концерт. А публиката ја има на досегашните фестивали кај што настапиле и на настапите во градовиве.
Публика, да. Успех е да собереш публика од 7 до 77 години, а не од 13-18 години.
па та публика не е нивна туку и од сите шо настапиле така да не се рачунаИма време за концерт. А публиката ја има на досегашните фестивали кај што настапиле и на настапите во градовиве.
Публика, да. Успех е да собереш публика од 7 до 77 години, а не од 13-18 години.
Да. Успех е да собереш публика од 7 до 77 год., ама не за неполни 5 месеци, туку со тек на време. :smir:
Овие ако ми се мерило за тоа како треба да бидам, не му ја мислам многу, одам и скокам одма од 15 кат
doprva ke vidime so ke bide od niv ali zasega se super:smir:
Тоа е твое мислење. Според мене уште од почетокот се гледа колку вредиш, уште од првите албуми.ma ne tie ne se marilo za toa kakov treba da bides samo sakam da ti kazam deka nekoi od zavist deka postignale nesto poveke od niv gi napagaat..a deckite se stvarno super i niko je ece deka tie se merilo za toa kakvi treba da bidete...ednostavno se potrudile sega se pojavija i site pesni mu se hitovi...a za toa deka nemale publika rano e za da imaat publika zs na scena se samo nekolku meseci i nemoze da se sporeduvaat so nekoi koi se na scena so godini...doprva ke vidime so ke bide od niv ali zasega se super:smir:
МА ајде ви се молам без вакви глупи испади...На фестивалите публиката ФАКТ Е (И ТОА ОГРОМЕН) дека не иде за нив...Ок исто и факт е дека има по неколку попалени човечиња кои после нивниот настап (мора да поработат на сценска изведба и кореографија, и тоа доста) ќе извикаат ВЕ САКАМЕЕЕЕЕЕЕЕ....Има време за концерт. А публиката ја има на досегашните фестивали кај што настапиле и на настапите во градовиве.
idioti nevideni se pravat rokeri a ne gi biduvaЗошто вакви појави како Некст Тајм не настапуваат на Рок Фестивали, туку на поп?
Хинт= Не се рок.
idioti nevideni se pravat rokeri a ne gi biduva