Next Time

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Има време за концерт. А публиката ја има на досегашните фестивали кај што настапиле и на настапите во градовиве.
Публика, да. Успех е да собереш публика од 7 до 77 години, а не од 13-18 години.

Член од
16 ноември 2008
Мислења
103
Поени од реакции
5
Има време за концерт. А публиката ја има на досегашните фестивали кај што настапиле и на настапите во градовиве.
па та публика не е нивна туку и од сите шо настапиле така да не се рачуна

M@We4kA

Loading . . .
Член од
26 јуни 2007
Мислења
559
Поени од реакции
5
Публика, да. Успех е да собереш публика од 7 до 77 години, а не од 13-18 години.
Да. Успех е да собереш публика од 7 до 77 год., ама не за неполни 5 месеци, туку со тек на време. :smir:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да. Успех е да собереш публика од 7 до 77 год., ама не за неполни 5 месеци, туку со тек на време. :smir:
И 55 години да се, не верувам дека на нивен концерт(ако дочекаат) ќе видам личност постара од 16 - освен ако баба, дедо, мајка, татко, братучед, братучетка не ја придружува помладата публика.

Член од
9 февруари 2008
Мислења
542
Поени од реакции
15
Овие ако ми се мерило за тоа како треба да бидам, не му ја мислам многу, одам и скокам одма од 15 кат

ma ne tie ne se marilo za toa kakov treba da bides samo sakam da ti kazam deka nekoi od zavist deka postignale nesto poveke od niv gi napagaat..a deckite se stvarno super i niko je ece deka tie se merilo za toa kakvi treba da bidete...ednostavno se potrudile sega se pojavija i site pesni mu se hitovi...a za toa deka nemale publika rano e za da imaat publika zs na scena se samo nekolku meseci i nemoze da se sporeduvaat so nekoi koi se na scena so godini...doprva ke vidime so ke bide od niv ali zasega se super:smir:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Зошто вакви појави како Некст Тајм не настапуваат на Рок Фестивали, туку на поп?

Хинт= Не се рок.

Член од
16 ноември 2008
Мислења
103
Поени од реакции
5
ma ne tie ne se marilo za toa kakov treba da bides samo sakam da ti kazam deka nekoi od zavist deka postignale nesto poveke od niv gi napagaat..a deckite se stvarno super i niko je ece deka tie se merilo za toa kakvi treba da bidete...ednostavno se potrudile sega se pojavija i site pesni mu se hitovi...a za toa deka nemale publika rano e za da imaat publika zs na scena se samo nekolku meseci i nemoze da se sporeduvaat so nekoi koi se na scena so godini...doprva ke vidime so ke bide od niv ali zasega se super:smir:
Тоа е твое мислење. Според мене уште од почетокот се гледа колку вредиш, уште од првите албуми.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
МА ајде ви се молам без вакви глупи испади...На фестивалите публиката ФАКТ Е (И ТОА ОГРОМЕН) дека не иде за нив...Ок исто и факт е дека има по неколку попалени човечиња кои после нивниот настап (мора да поработат на сценска изведба и кореографија, и тоа доста) ќе извикаат ВЕ САКАМЕЕЕЕЕЕЕЕ....
Па сеа види ти која публика ја имаат...На најмасониот форум у земјава од преку 100 луѓе кои реплицирале на темава само 4 ги сакаат...хмм што ли покажува тоа...

В

Вори

Гостин
Не се лоши дечкиве.Еве задутре ќе пејат во Гостивар.Па ај да видиме што мустра се!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Е Мауечка, што да величиме, кажи ми? За поп естрадава зборувам, за луѓево кои по цел ден ги полнат трач - весниците. Единственото што го имавме ни замина пред година дена. Жити Владо Јаневски што остана уште.
Овие Некст Тајм ако сакаат да бидат тоа што се прават, подобро нека свират вистинска рок музика, а не срцепарателна. Види му пост на Гижо одозгора, во право е.:smir:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
Што знаат овие од музика жити се? Глумат рокери а уствари форсираат некои балади кои немаат везе..Тоа што вредеше си замина..И плус се знае кој се рок групи во Макдонија..Овие нека си уживаат :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom