Next Time

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Супер се.Само тапанар и бас да си најдат и да си ја оформат целосно групата.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Супер се.Само тапанар и бас да си најдат и да си ја оформат целосно групата.
kako i da ne super se.. hahahahha sme6nici. toa li e dobra grupa be?? nemat veze... eeeee deka otideme, bend kako next time da stanuva popularen....dodeka pravite grupi u makedonija edvaj pari soberat za 2 svirki....

Член од
4 јануари 2008
Мислења
505
Поени од реакции
65
Abe ostajte gi deckite super si se vie znete samo da kritikuvate i da ne cinat nasi si se i treba da gi prifatite kakvi sto se so poube e da gi slusate niv ili ovi e plasticnite na onie bugarskite televizii?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
kako i da ne super se.. hahahahha sme6nici. toa li e dobra grupa be?? nemat veze... eeeee deka otideme, bend kako next time da stanuva popularen....dodeka pravite grupi u makedonija edvaj pari soberat za 2 svirki....
А зошто е тоа така? Чим „правите“ групи едвај пари собираат - значи дека неможат да сфатат некој битен фактор. Што е тоа?

Член од
13 мај 2008
Мислења
114
Поени од реакции
4
Затоа што Нехт тајм се одлучиле да пејат комерцијална музика, додека веројатно james jasta мислеше на бендовите кои киснат по гаражи, и имаат многу поголем музички опус и постоење ама никој не ги знае поради тоа што се одлучиле да прават музика за одредена маса конзументи.

да не бидам оф топик вкрај, имам слушано една песна од дечкиве и не ми се бендисува...

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Затоа што Нехт тајм се одлучиле да пејат комерцијална музика, додека веројатно james jasta мислеше на бендовите кои киснат по гаражи, и имаат многу поголем музички опус и постоење ама никој не ги знае поради тоа што се одлучиле да прават музика за одредена маса конзументи.

да не бидам оф топик вкрај, имам слушано една песна од дечкиве и не ми се бендисува...
eeeee, epa gledas, znaci Next Time ja praat muzikata zaradi komercijala(da praat pari) a ustvari nemat 3 cisti od muzika.... a tie bendovi ti sto kaza deka kisnat po garazi stvarno ja sakaat muzikata.... ne vikam deka i next time ne ja sakat muzikata, ama oni gu pravat samo za pari, ebati debilite, peat za nekoja "izgubena" ili nevozmozna ljubov, a posle svirka legnat najmalku 10 zenski.... i oni za toa li ja pravat muzikata???

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.490
Поени од реакции
7.996
peat za nekoja "izgubena" ili nevozmozna ljubov, a posle svirka legnat najmalku 10 zenski.... i oni za toa li ja pravat muzikata???
Пих, како не ме бидува за музика, а баш би сакал да сум ко децава :pos:
Нормално, ако ова што го збори jamey jasta е вистина :wink:

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
Имаат тема -.- -.-

Он топик: Кога се осеќам како парче фекалија, и ги видам нив на телевизија, веднаш се орасположувам бидејќи знам дека не сум најмизерното суштество на планетва.. они се увек бетер. Ко што вели Колбас: Гласот на пејачот е ко да се труди да не прдне пошто има пролив. :smir:

Член од
17 јули 2008
Мислења
45
Поени од реакции
1
мене ми се ок али ако више тераат некој рокерски имиџ треба барем уште бас бубањ значи уште двајца најмалку а не вака све компјутерски ебате рокерите

M@We4kA

Loading . . .
Член од
26 јуни 2007
Мислења
559
Поени од реакции
5
Вчера на Охрид Фест освоија прво место на дебитантската вечер.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.400
Поени од реакции
25.256
Abe ostajte gi deckite super si se vie znete samo da kritikuvate i da ne cinat nasi si se i treba da gi prifatite kakvi sto se so poube e da gi slusate niv ili ovi e plasticnite na onie bugarskite televizii?
Од секое дрво свирче не бидвит!
Што ако се наши, и Драганче Митрески е наш, ама да го е***, тој е барем оригинален, а овие Bon Jovi - Влатче - Next Time. Па уште кој стои за нив човече еј. Опасна багра ти е оваа младинава. Кој се палеше сношти на Охрид Фест? Деца на предшколска возраст!

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Битно е некој се пали, на гаража бенд и компанија се палат само другарчињата....и џоинтите:)
Јес да не се оригинални т.е. немаат свој стил, дечките ќе ебат. А тие во гаражите ќе бидат ебани.

Трето нема:toe:

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Next Time (mos nekoj ke kaze peder sum) ama spored mene dobri se,i jas isto kako vas gi kritikuvav a v Dojran gi slusnav vo zivo kako peat, i mislam deka imaat dobra idnina. Tolku od mene.
Normalno da se soocuvat so lugje so ne gi sakat, ama takvi se makedoncinata, takvi bea i za Tose, pa posle negovata smrt site se pravea demek celo vreme go sakale i sl. Neznam so tolku vi precat si mislas vie da zemate mikrofon podobro ke peete :smir:
P.S koj ne se soglasuva so mene neka si kupa zvkaka, i nema da mu e maka:smir:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Битно е некој се пали, на гаража бенд и компанија се палат само другарчињата....и џоинтите:)
Јес да не се оригинални т.е. немаат свој стил, дечките ќе ебат. А тие во гаражите ќе бидат ебани.

Трето нема:toe:
Финтата со тие во гаражите е што од кога ќе им се пружи шанса тие после ебат, другиве за година дена никој нема да ги слуша. Исто така тие во гаража си ја прават сами песната, за разлика од другиве кои сосема трети им ја прават а и да не кажам дека таа песна би била со 5 акорди и едно мини соло од 10 секунди.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ја ги слушам.. Дечките се супер.. Стефан вокалот(шатираниот), а Мартин е црниот.. А за коментарите ваши дека се копии на Влатче од Морал, тоа нема врска.. Другари се со Влатче...

Ко што гледате сликава е стара, за роденденот на влатче уште кога имаше долга коса... И двајцата имаат исти коси.. Значи не го копираат. Иначе сега за сега имаат 2 песни.. "Не верувам во тебе"(која има и спот) и "Ме мислиш ли" со која земаа 2 место на "Радиски Фестивал"
Прчење усни, унплагд електрична гитара, фризури од 80-те шарени маици...чекај овие нешто со јованчо да не се другари?

Kajgana Shop

На врв Bottom