_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Супер се.Само тапанар и бас да си најдат и да си ја оформат целосно групата.
kako i da ne super se.. hahahahha sme6nici. toa li e dobra grupa be?? nemat veze... eeeee deka otideme, bend kako next time da stanuva popularen....dodeka pravite grupi u makedonija edvaj pari soberat za 2 svirki....Супер се.Само тапанар и бас да си најдат и да си ја оформат целосно групата.
А зошто е тоа така? Чим „правите“ групи едвај пари собираат - значи дека неможат да сфатат некој битен фактор. Што е тоа?kako i da ne super se.. hahahahha sme6nici. toa li e dobra grupa be?? nemat veze... eeeee deka otideme, bend kako next time da stanuva popularen....dodeka pravite grupi u makedonija edvaj pari soberat za 2 svirki....
eeeee, epa gledas, znaci Next Time ja praat muzikata zaradi komercijala(da praat pari) a ustvari nemat 3 cisti od muzika.... a tie bendovi ti sto kaza deka kisnat po garazi stvarno ja sakaat muzikata.... ne vikam deka i next time ne ja sakat muzikata, ama oni gu pravat samo za pari, ebati debilite, peat za nekoja "izgubena" ili nevozmozna ljubov, a posle svirka legnat najmalku 10 zenski.... i oni za toa li ja pravat muzikata???Затоа што Нехт тајм се одлучиле да пејат комерцијална музика, додека веројатно james jasta мислеше на бендовите кои киснат по гаражи, и имаат многу поголем музички опус и постоење ама никој не ги знае поради тоа што се одлучиле да прават музика за одредена маса конзументи.
да не бидам оф топик вкрај, имам слушано една песна од дечкиве и не ми се бендисува...
Пих, како не ме бидува за музика, а баш би сакал да сум ко децаваpeat za nekoja "izgubena" ili nevozmozna ljubov, a posle svirka legnat najmalku 10 zenski.... i oni za toa li ja pravat muzikata???
Од секое дрво свирче не бидвит!Abe ostajte gi deckite super si se vie znete samo da kritikuvate i da ne cinat nasi si se i treba da gi prifatite kakvi sto se so poube e da gi slusate niv ili ovi e plasticnite na onie bugarskite televizii?
Финтата со тие во гаражите е што од кога ќе им се пружи шанса тие после ебат, другиве за година дена никој нема да ги слуша. Исто така тие во гаража си ја прават сами песната, за разлика од другиве кои сосема трети им ја прават а и да не кажам дека таа песна би била со 5 акорди и едно мини соло од 10 секунди.Битно е некој се пали, на гаража бенд и компанија се палат само другарчињата....и џоинтите
Јес да не се оригинални т.е. немаат свој стил, дечките ќе ебат. А тие во гаражите ќе бидат ебани.
Трето нема
Прчење усни, унплагд електрична гитара, фризури од 80-те шарени маици...чекај овие нешто со јованчо да не се другари?Ја ги слушам.. Дечките се супер.. Стефан вокалот(шатираниот), а Мартин е црниот.. А за коментарите ваши дека се копии на Влатче од Морал, тоа нема врска.. Другари се со Влатче...
Ко што гледате сликава е стара, за роденденот на влатче уште кога имаше долга коса... И двајцата имаат исти коси.. Значи не го копираат. Иначе сега за сега имаат 2 песни.. "Не верувам во тебе"(која има и спот) и "Ме мислиш ли" со која земаа 2 место на "Радиски Фестивал"