- Член од
- 10 февруари 2008
- Мислења
- 3.947
- Поени од реакции
- 2.060
Епа ако Стефан не го копира Влатче тогаш и Стефан и Влатче заедно го копираат Бон Џови...
Епа ако Стефан не го копира Влатче тогаш и Стефан и Влатче заедно го копираат Бон Џови...
Што сте се фатиле со бон џови?
Гледате у стилот на облекување или музиката што ја праат за ви најдам други споредби со други бендови? Едноставно и Влатко и Next Time се носат во стилот на 80s и праат такви песни.. А 80s е широк поим...
т.е Влатко од пред некоја година не се носи така.. Се ишиша и сум почнал да приметувам дека на секој настап е со сако..
Така е Мајо.Гледам целосно...ко појава.
Ако гледаме конкретно по музика мене не ми се свиѓа таква музика наменета претежно за филмање на женскиот пол и хистерично вриштење проследени со некоја солза бидејќи ете нели (да претпоставиме) Next Time или Влатче прошле покрај нив.
Што сте се фатиле со бон џови?
Гледате у стилот на облекување или музиката што ја праат за ви најдам други споредби со други бендови? Едноставно и Влатко и Next Time се носат во стилот на 80s и праат такви песни.. А 80s е широк поим...
т.е Влатко од пред некоја година не се носи така.. Се ишиша и сум почнал да приметувам дека на секој настап е со сако..
Па тоа е финтата со Јован Јованов, не го сфаќам што толку почнал да "вложува" во некои наши бендови (ова е добро, дека порано ни ова го немало). Ама пак кога ќе се слушне Јован некако не ми конта на добро. Знам, односно тврдам дека кога настапуваа универзална мислам тие Елвир, Јован и незнам уште кој друг бендот во позадина на плејбек настапуваше, кај е квалитетот на бендот ако настапуваат така само. Безвезе значи вложува.И што е проблемот со тоа? Па не е и баш поентата на бендовите цел живот да го поминат по тезги и гаражи. Мене ми се свиѓа песната. Тоа што позираат - позираат затоа што мораат. Ако не позираат, кој ќе ги знае? За широка музичка маса се овие, не се само за „хард-кор“ бендерите како тебе
Само Јован Јованов некако ми ја прави одбивна приказната... Али ќе видиме. Може ќе учи од свои грешки овој пат
Да видам(чујам) да не верувам.И што е проблемот со тоа? Па не е и баш поентата на бендовите цел живот да го поминат по тезги и гаражи. Мене ми се свиѓа песната. Тоа што позираат - позираат затоа што мораат. Ако не позираат, кој ќе ги знае? За широка музичка маса се овие, не се само за „хард-кор“ бендерите како тебе
Само Јован Јованов некако ми ја прави одбивна приказната... Али ќе видиме. Може ќе учи од свои грешки овој пат
Да, де, прво да ги навлажнат меѓу нозете најголемиот дел од тинејџерките, па после ќе почнат да прават brutal death, ќе бидат предгрупа на Lord Belial во септември.Next Time изјавија дека прво ќе прават мека музика за да почне народот да ги прифаќа, па после ќе почнат со нешто потешко..