Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mех, се чудам како стигнал овој шатираниот на Филолошки до трета година. Погледнете во абаут ми делот, најгоре.
И на заедничкот мајспејс имаат лапсуси. The new album is coMMing...
Mех, се чудам како стигнал овој шатираниот на Филолошки до трета година. Погледнете во абаут ми делот, најгоре.
И на заедничкот мајспејс имаат лапсуси. The new album is coMMing...
Pa sto ima veza ako se 10 godini na scena? Ednostavno pravat dobra muzika koja se slusa...ftopic: Врчак не дека го слушам, ама колку што знам над 10 години е на музичкава сцена исто и Јован, размисли малку што треба да пишиш па пиши :pos2:
Pa sto ima veza ako se 10 godini na scena? Ednostavno pravat dobra muzika koja se slusa...
Pa sto ima veza ako se 10 godini na scena? Ednostavno pravat dobra muzika koja se slusa...
Зошто бе мора секој бенд/изведувач да праќа некоја порака? :uvo:критериумот за добро е субјективен, некст тајм според мене се далеку од добро, а музика што се слуша... хммм.... дај не биди ограничен(а), кажи ми која е поентата и пораката што ја праќа бендов?
Зошто бе мора секој бенд/изведувач да праќа некоја порака? :uvo:
Ај ти кажи ми шо пораки испраќаат Бритни, Џастин, Ријана и компанија?
NE mora da isprakaat nekoja poraka vazno e da gi saka publikata, i stvarno ajde kazi mi koja poraka ja nosat britni, Rajana, Madona...?Зошто бе мора секој бенд/изведувач да праќа некоја порака? :uvo:
Ај ти кажи ми шо пораки испраќаат Бритни, Џастин, Ријана и компанија?
NE mora da isprakaat nekoja poraka vazno e da gi saka publikata, i stvarno ajde kazi mi koja poraka ja nosat britni, Rajana, Madona...?