Next Time

• Креатор на темата Креатор на темата M@We4kA
  • Време на започнување Време на започнување
Гитаристот е КОПИЈА чиста на Слеш од гнр (во стилот мислам).

Mех, се чудам како стигнал овој шатираниот на Филолошки до трета година. Погледнете во абаут ми делот, најгоре.

И на заедничкот мајспејс имаат лапсуси. The new album is coMMing...

Да бе, на италијански јазик е кај мене ...Го иам приметено неколку пати при мењање на простории за предавање, истиот стил го фура и таму...А и со басистот се знае од факс пошo и он мислам дека е на некој јазик само не знам на кој...

Како и да е, тоа ми е подстрек сеа...Ако можел абдалов да стигне до 3-та без проблеми тогаш морам и ја ...:wink:

:oftopic: Врчак не дека го слушам, ама колку што знам над 10 години е на музичкава сцена исто и Јован, размисли малку што треба да пишиш па пиши :pos2:
Pa sto ima veza ako se 10 godini na scena? Ednostavno pravat dobra muzika koja se slusa...

Pa sto ima veza ako se 10 godini na scena? Ednostavno pravat dobra muzika koja se slusa...

критериумот за добро е субјективен, некст тајм според мене се далеку од добро, а музика што се слуша... хммм.... дај не биди ограничен(а), кажи ми која е поентата и пораката што ја праќа бендов?

критериумот за добро е субјективен, некст тајм според мене се далеку од добро, а музика што се слуша... хммм.... дај не биди ограничен(а), кажи ми која е поентата и пораката што ја праќа бендов?
Зошто бе мора секој бенд/изведувач да праќа некоја порака? :uvo:

Ај ти кажи ми шо пораки испраќаат Бритни, Џастин, Ријана и компанија?

Па и они се кичерај само што младината ,како кај во САД така и кај нас, а богами и во гоооолем дел од светот е замаена од глобализација,вестернизација,американизација...Веќе не е битно што е туку од каде е...Ако е од Америка, по дифолт е добро, ако е од Србија по дифолт е лошо...Нема музички критериум и се глеа само опаковката на производот...

NE mora da isprakaat nekoja poraka vazno e da gi saka publikata, i stvarno ajde kazi mi koja poraka ja nosat britni, Rajana, Madona...?

NE mora da isprakaat nekoja poraka vazno e da gi saka publikata, i stvarno ajde kazi mi koja poraka ja nosat britni, Rajana, Madona...?

Не можев да издржам. Ти се молам, не ја ставај Мадона со лингуркиве, затоа што Мадона опстојува на светската сцена може повеќе од 25 години, пред јас и ти како и повеќето на форумов да излезат од утробата на мајките. Мадона е светска класа пејачка, успеа да опстане на сцена иако се сменија повеќе музички стилови низ децениите. Има 50 години, но има кондиција како да има 20.

A zosto Madona opstojuva??? - Zatoa sto ima publika.

Epa i Next Time imaat publika i toa im e najvazno.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom