Epa togas decko stom tolku se razbiras vo muzika kazi mi nekoja grupa koja sto sviri cel den bez pari ili cel den?? A Silvi Band mozat da im se fatat na maloto prste, i nema nikakva logika deka tie se podobri od Next Time, bidejki silvi bend ekogas peat pley back nikogas ne sum gi slusnala kako peat vo zivo akazi mi koga stefane peel play back, i stvarno ne mi e jasno kako ne i e sram na Silvana da e pojavuvavo javnota so 3 tona sminka, abe nito nema da i gi pokrie brckite ako saka neka stai 14 milioni sminka!!! mislam deka bese dovolno da se kaze za Next time koi se najdobri a onie koi zboruvaat protiv niv definitivno im ljubomorat a ne sakaat da priznaat!!!!!!!!
Драго девојче:
Во подполност те разбирам дека ги обожаваш овие ретардиве разлигавени што немаат поим од музика и свирење, бидејки си сеуште малетко и животот е пред тебе. Има време, кога ке подпораснеш, ке се секаваш на миговите кога си ги слушала овие лигушиве, и ке се смееш на сето тоа.
1. Јас лично познавам МНОГУ бендови што свиреле и свират за без пари и тоа џез и рок бендови. Чисто од што му е убаво да свират. А цел ден свират народњаците по свадби - да се оди кај младоженецот, па по невестата, па на свадбата, па по кумот, па незнам каде..... Буквално цел ден - од сабајле до вечер.
2. Јас лично се најдов на свирка на Силви Бенд пред околу десетина дена, и типката пееше во живо

(супер коенциденција за да можам да ти одговорам на твоите предпоставки). А за шминката нејзина, незнам бев подзаматен малку така да не ја видов многу чисто

Разликата како што кажав е тоа што Силви Бенд се оригинален поп-дуо-тезга бенд, додека овие двајца кловнови се бледа имитација на нешто што го виделе на телевизија.
Нема никаква разлика од Јован Јованов и од нив во музиката - нели приметуваш? (ако може да се нарече тоа музика). Не ги обвинувам за тоа што незнаат песна да направат салам. Толку му се можностите.
Не станува збор за љубомора, туку за реакција. Како што кажав - во подполност те разбирам бидејки си мало девоче, а овој таканаречен бенд, е
ПРОЕКТ зад кој што стоат чичковци со многу парички за да им снимаат спотчиња и песни на овие ретардиве, за да може да ги доближат што е можно поблизу до публиката за која што и се наменети -
девојчиња од 13-16 години како тебе, и геј популацијата - како несакан но реален ефект.
Инаку предходно го имав чуено еден од овие дегениве (за срека не во живо) како го пее Бон Џови - и не беше лошо (освен нормално, преголемото геј лигавење). Разбрав биле бенд, си викам добро е - комерцијален рок бенд во МКД, супер. Ама кога видов и кога чув што било тоа Некст Тајм.........

Далеку било од тоа што мислев.
Мнооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооогу далеку