Next Time

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Епа ако Стефан не го копира Влатче тогаш и Стефан и Влатче заедно го копираат Бон Џови...

kusi

glory for man utd
Член од
12 мај 2008
Мислења
295
Поени од реакции
3
незнам онаа песната од нив не верувам ми се свига добра е па сеа на кој личат не ми е нешо битно а ке видиме како ке се покажат понатака сега за сега со топ

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Епа ако Стефан не го копира Влатче тогаш и Стефан и Влатче заедно го копираат Бон Џови...

Што сте се фатиле со бон џови?

Гледате у стилот на облекување или музиката што ја праат за ви најдам други споредби со други бендови? Едноставно и Влатко и Next Time се носат во стилот на 80s и праат такви песни.. А 80s е широк поим...

т.е Влатко од пред некоја година не се носи така.. Се ишиша и сум почнал да приметувам дека на секој настап е со сако..

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060

Гледате у стилот на облекување или музиката што ја праат за ви најдам други споредби со други бендови? Едноставно и Влатко и Next Time се носат во стилот на 80s и праат такви песни.. А 80s е широк поим...

т.е Влатко од пред некоја година не се носи така.. Се ишиша и сум почнал да приметувам дека на секој настап е со сако..

Гледам целосно...ко појава.

Ако гледаме конкретно по музика мене не ми се свиѓа таква музика наменета претежно за филмање на женскиот пол и хистерично вриштење проследени со некоја солза бидејќи ете нели (да претпоставиме) Next Time или Влатче прошле покрај нив.

U

UnholY

Гостин
Гледам целосно...ко појава.

Ако гледаме конкретно по музика мене не ми се свиѓа таква музика наменета претежно за филмање на женскиот пол и хистерично вриштење проследени со некоја солза бидејќи ете нели (да претпоставиме) Next Time или Влатче прошле покрај нив.
Така е Мајо.
Ретки се тие женски, кои сфаќаат која е всушност поентата на на таа музика.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Немам некое посебно мислење оформено, ниту пак можам да оформам по само една - две песни.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790

Такозвани позери. Фати гитара, пушти дугу косу, биди облечен во марка, напрај некоја "секси" поза и може да ја имаш секоја женска (освен Маја):pos2:

Поентата ми е што е филмот со вакви "бендови" што се создаваат само да навлажнат повеќе (ај да не кажам)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
И што е проблемот со тоа? Па не е и баш поентата на бендовите цел живот да го поминат по тезги и гаражи. Мене ми се свиѓа песната. Тоа што позираат - позираат затоа што мораат. Ако не позираат, кој ќе ги знае? За широка музичка маса се овие, не се само за „хард-кор“ бендерите како тебе :)

Само Јован Јованов некако ми ја прави одбивна приказната... Али ќе видиме. Може ќе учи од свои грешки овој пат :)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
И што е проблемот со тоа? Па не е и баш поентата на бендовите цел живот да го поминат по тезги и гаражи. Мене ми се свиѓа песната. Тоа што позираат - позираат затоа што мораат. Ако не позираат, кој ќе ги знае? За широка музичка маса се овие, не се само за „хард-кор“ бендерите како тебе :)

Само Јован Јованов некако ми ја прави одбивна приказната... Али ќе видиме. Може ќе учи од свои грешки овој пат :)
Па тоа е финтата со Јован Јованов, не го сфаќам што толку почнал да "вложува" во некои наши бендови (ова е добро, дека порано ни ова го немало). Ама пак кога ќе се слушне Јован некако не ми конта на добро. Знам, односно тврдам дека кога настапуваа универзална мислам тие Елвир, Јован и незнам уште кој друг бендот во позадина на плејбек настапуваше, кај е квалитетот на бендот ако настапуваат така само. Безвезе значи вложува.

U

UnholY

Гостин
Маарко кажи си слободно.
Јас се изразувам без проблеми.
Ваквите бендови како и милион други се клитовлажнечки икони.
А, не ми е јасно како можат женските да ''паѓаат'' на нив, кога гледано објективно, за тоа и се наменети.
Музички квалитет катастрофален, физички изглед привлечен, и веднаш настапува пенетрација во женското срце.
Секоја чест на тие девојчиња кои имаат одбивност кон ваквите бендови, па и соло артисти, да не именувам сега.
Пошто очигледно е дека ја сфаќаат поентата, и не сакаат да бидат припаднички на огромната топла припаднички од истиот пол, кои се покоруваат пред нив.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413

Да видам(чујам) да не верувам.:icon_lol:

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Ај да не збориме кој кого имитира и слично нека си бркаат работа.
Сега го гледав спотот од песната Не верувам во тебе или ватевр ..
и лигаво, веќе чуено по милион пати значи ништо не ми се свиѓа ни звукот ни текстовите и како што кажа некој погоре најчесто за хистеричење на женскиот пол.
Како и да е нека гураат па до кај стигнат нивна работа и така одеднаш некако се "прославија"

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Next Time изјавија дека прво ќе прават мека музика за да почне народот да ги прифаќа, па после ќе почнат со нешто потешко..

U

UnholY

Гостин
Next Time изјавија дека прво ќе прават мека музика за да почне народот да ги прифаќа, па после ќе почнат со нешто потешко..
Да, де, прво да ги навлажнат меѓу нозете најголемиот дел од тинејџерките, па после ќе почнат да прават brutal death, ќе бидат предгрупа на Lord Belial во септември.

Kajgana Shop

На врв Bottom