Next Time

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
pa mo moe dobri se deckite a i dobro izgledaat,a pesnata "ne veruvam vo tebe" ja obozavam! :)
:tapp::pos:алал да ти е!

Крајно глупаво е да се палиш на тоа, што постои со гоодини и години, а некој само го обновува користејќи деца од улица, заради лични бизниси и огромен профит!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Уште за клитовлажнаториве? Ги ставам во иста група со Стаклар, Геј Геј и Пекинезич. Каде и да е, ќе им помине времето(читај модата) и на нив. Сега во мода е да се слуша ваков срцепарателен "рок".

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.159
Поени од реакции
6.015
Уште за клитовлажнаториве? Ги ставам во иста група со Стаклар, Геј Геј и Пекинезич. Каде и да е, ќе им помине времето(читај модата) и на нив. Сега во мода е да се слуша ваков срцепарателен "рок".
Не мораш ти да ги ставаш во иста група со ЈЈ и со Еским Мекиќ. Веќе се во иста група со нив. :pos2: Кај ЈЈ во студио снимаат.

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Ги запознав летово во Охрид. Искрено не знаев кои се што се тогаш, ама се изназбореа тешки глупости, скопски лигљовци. И да, баш сакам да знам кој им е текстописецот на говорите кои ги држа, режирани се до максимум, посебно пејачот, имитираат некоја лажна скромност кој ми оди на живци. :tapp:

Ј

јовица11

Гостин
:zver:
can't agree with you more

Член од
19 ноември 2008
Мислења
22
Поени од реакции
0
Како прво: Тоше нема конкуренција, тоа сите го знаат, а како второ: за Тоше не ни можеше да се гласа на Радискиот Фестивал. И ако не ви се свиѓаат Next Time пишувајте на друго место.:toe:

M@We4kA

Loading . . .
Член од
26 јуни 2007
Мислења
559
Поени од реакции
5
Како прво: Тоше нема конкуренција, тоа сите го знаат, а како второ: за Тоше не ни можеше да се гласа на Радискиот Фестивал. И ако не ви се свиѓаат Next Time пишувајте на друго место.:toe:
да. Така е. :smir:

Член од
9 февруари 2008
Мислења
542
Поени од реакции
15
e mnogu me nervira vaka koga gi napagate nekoi so se podobri od vas...toa nemozam da go podnesam...jas mislam deka deckite se super site pesni im se super i gi slusam...mozebi se stvarno nekoja kopija na bon jovi i vlatce...ali se super...spoed mene toa e moe mislenje

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Не ми чини ова:
Водителкава брои "3, 2, 1...нема веке гласање" и не поминаа 2секунди излезе директорот со резултатите. Кога толку брзо ги преброја последните гласови?

Ми изгледа како предвреме да се знаеше победникот. Па дааа, само да се популаризира неговата продукцијата и практично кажано неговиот бенд...Кристијан го купил победникот, или можеби он го организирал "фестивалот" т.е со негови пари ги викнал учесниците.

п.с Треба тој Кристијан да им најде портпарот...и тој да збори место нив. Дека овие незнаат да зборат, а отворат уста се губат и тресат прости-глупи реченици.
После ке ми кажува, тој пејачот ги пишувал текстовите...ајааааааа:pos:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ја стварно не знам шо толку се палат женскиве на Стефан. Со таа косата ко некое куче е :pos2:

Б

БејбиГрл

Гостин
Епа ако пишуваат не темава само оние "next time fan" ко тебе брзо ќе отиде во заборав, се мал број мислења :icon_lol:
И ако незнаеше, секој има право да си го каже своето мислење:salut:

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Ако не да отвориме нова тема „Анти Next Time “ .
Дај не заебавај , форум е , ќе си пишеме дали ни се допаѓаат или не .. А инаку не се копија на Влатче и Бон Џови .. бледа копија се .
Тотално продирни .
Уште со ЈЈ во комбинација ..
Супер ..
Клитовлажнаторски
како што рече Џену грл..
Во музикален/вокален аспект се навистина за никаде:)

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ако не да отвориме нова тема „Анти Next Time “ .
Дај не заебавај , форум е , ќе си пишеме дали ни се допаѓаат или не .. А инаку не се копија на Влатче и Бон Џови .. бледа копија се .
Тотално продирни .
Уште со ЈЈ во комбинација ..
Супер ..
Клитовлажнаторски
како што рече Џену грл..
Во музикален/вокален аспект се навистина за никаде:)
Ама има коса убава:)

Член од
16 ноември 2008
Мислења
103
Поени од реакции
5
e mnogu me nervira vaka koga gi napagate nekoi so se podobri od vas...toa nemozam da go podnesam...jas mislam deka deckite se super site pesni im se super i gi slusam...mozebi se stvarno nekoja kopija na bon jovi i vlatce...ali se super...spoed mene toa e moe mislenje
Овие ако ми се мерило за тоа како треба да бидам, не му ја мислам многу, одам и скокам одма од 15 кат

Kajgana Shop

На врв Bottom