burn84
Говорете Македонски
Не е убаво вакви вицеви..ама па 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Да ме канат на вакви работи не идам
--- надополнето ---
Па и овие со сиот памет на сајтот го опнале тоа оооо, гледајте додека не останале без бендвит уште на први у месецот![]()

)) a inaku informacii od prva raka od slucuvanjata tamu....doticnata se iznervirala poradi mislenjata iskazani na ovoj forum, se somnevala deka skoro site se napisani od nejzini bivsi vraboteni, i na segasnite vraboteni im zabranila sekakov kontakt so nadvoresniot svet...koj se potsmeval ke bil izbrkan....do kade odi ludiloto ne mi se veruva, e ova ti se vika LOSING TOUCH WITH REALITY mili moi
))Вештини
MS Word, Excel, PowerPoint, E-mail и Internet
abe pustam linkot i mi se otvara svadbata na nikol kidman ahahhah brza reakcija od doticnite vo ab kanal)) a inaku informacii od prva raka od slucuvanjata tamu....doticnata se iznervirala poradi mislenjata iskazani na ovoj forum, se somnevala deka skoro site se napisani od nejzini bivsi vraboteni, i na segasnite vraboteni im zabranila sekakov kontakt so nadvoresniot svet...koj se potsmeval ke bil izbrkan....do kade odi ludiloto ne mi se veruva, e ova ti se vika LOSING TOUCH WITH REALITY mili moi
))

А ти да не си
Туку мене нешто друго ме заинтересира. Како овој успеал да ја пренесе невестата преку прагот???
abe pustam linkot i mi se otvara svadbata na nikol kidman ahahhah brza reakcija od doticnite vo ab kanal)) a inaku informacii od prva raka od slucuvanjata tamu....doticnata se iznervirala poradi mislenjata iskazani na ovoj forum, se somnevala deka skoro site se napisani od nejzini bivsi vraboteni, i na segasnite vraboteni im zabranila sekakov kontakt so nadvoresniot svet...koj se potsmeval ke bil izbrkan....do kade odi ludiloto ne mi se veruva, e ova ti se vika LOSING TOUCH WITH REALITY mili moi
))
Тој момент ме пресмеа! Инаку мене не мора пари да ми дадат, јас за без пари би присуствувала на вакво глупирање. Ќе си фатам некое пубаво место за сеир и ... ќе уживам уз добро винце!