Невестата! :))

• Креатор на темата Креатор на темата igla
  • Време на започнување Време на започнување
Хаха ќе ја прати тато сигурно :)) Овие луда куќа се, колешка од факс им е комшика, живее за денот кога ќе се иселат. Него кажи бе свадбата на шо канал го глеаше? :)

П.С. Невестава имала циркони Сваровски на трепките за свадбава.

На Аб канал имаше еден дел, а инаку јас имав огромна чест кај една другарка да ја изгледам цела, т.е. не цела не можевме да издржиме. Поголема лакрдија не сте виделе...

На Аб канал имаше еден дел, а инаку јас имав огромна чест кај една другарка да ја изгледам цела, т.е. не цела не можевме да издржиме. Поголема лакрдија не сте виделе...

Па сподели... стави торент некој.

Најновата комедија во Македонија ни доаѓа од продукција Бојо и фамилија.
Таа беше жена и пол, море две.. море... 3, а тој беше таксист без лиценца. Еден ден, ја мрзеше да иде до месара пеш, па повика такси. Стигна тој, иако знаеше дека лиценцата му истекува, си рече: „уште оваа тура и бегам накај дома, да не ме казнат ова цајканиве“. Таа влезе во таксито... низ гепек... оти не ја собираше. Таксито се навали на едната страна, ама сепак запали и почна да вози. Тој ја праша: „каде“, таа му рече: „до месара, да земам една полутка за доручек“. Тој се сврте накај неа. Погледите им се сретнаа. Нешто силно светна.. нешто накај плаво... се слушна и сирена „уиуиуиуи“. Полиција. Тој удрил во крајслер. Полицаецот излезе. Почна да пишува казна. Забележа дека таксито е навалено на една страна и му рече на него: „знаеш дека ако носиш тежина над пола тон ти треба приколица!?“. Тој се зачуди. Полицаецот му пиша казна и за тоа. Тој се сврте накај неа. Ја погледна како дебело дете тулумба и со г`золизачки глас и рече: „ќе ми бидеш ли жена...!?“ Таа не дочека да се доискаже: „ќе ти бидам.“ Тој промрморе: „... за да ми ги платиш долговите, а ја ќе те шетам во приколица како слоница.“

Погледнете го сеирот во најновиот македонски филм: Мојата дебела македонска невеста и таксистот, на телевизијатА Бе близу до вас. ;)

Нека го заврши ЕКономски или правен за тоа време на Св. Кирил и Методиј! Или само 1 смер на ПМФ или електро(било кој од овие).
брат ми да го пратам на европски ќе го заврши со 12 години, не па оваа. ќе ти дадат прашања пред испит и како нема д аположиш.

п.с. добри вештини..........

Нека го заврши ЕКономски или правен за тоа време на Св. Кирил и Методиј! Или само 1 смер на ПМФ или електро(било кој од овие).
брат ми да го пратам на европски ќе го заврши со 12 години, не па оваа. ќе ти дадат прашања пред испит и како нема д аположиш.

п.с. добри вештини..........

Да ама брат ти, нема роднина од прво колено т.е татко ти нема универзитет и да го имаш тоа образование како неа треба 50-60.000ЕУ да истуриш. Инаку за бракот мислам дека е од љубов, само
ми пречи што се перчи дека еве и јас се омажив во јавноста, па да и фаќаме сеир, па да се лути на тоа.
Инаку за тоа до сега што го прочитав стварно има креативни луѓе, кои треба да се занимаваат со stand-up.

си завршил работа младоженецов, нема да знае сеа ни колку пари има, ем зимно време ќе го грее дебелава, а летно ќе му држи добра сенка на плажа, тамански.. :))))))))))))))))))

си завршил работа младоженецов, нема да знае сеа ни колку пари има, ем зимно време ќе го грее дебелава, а летно ќе му држи добра сенка на плажа, тамански.. :))))))))))))))))))

А во вода може и како душек на надувување да ја користи. ;)

Ovaa otisla u Egipet sednala da doruckuva, izela se vo drzavata i snemalo hrana i narodot se digna na demonstracii i go urna Mubarak od vlast!

Да не одговарам кривично (од шпионите на Бојо и компанија) за изјавава што ќе ја проследам

- ама -

НЕВЕСТАВА Е КАКО ГИЦА ПРАСИЦА ОД МАПЕТ ШОУ

Друго немам што повеќе да додадм

И во тек на ден два пати ќотек насабајле и навечер.....

7A9BA23D7AFABF4D8B3DA364CF30B7F0.jpg

Колку е слатка неможам да ја изнагледам :D

Толку е дебела што мораше двапати да ја стават на насловна на вест, за да ја собере. :)

Сватовите се спремаат за екскурзија ВО невестата ,да ја запознаат поубаво..

stefanslasses-50fest-007_45451925.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom