- Член од
- 25 март 2022
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 0
која по вас е најкоректна за junior позиции за вработување, каков е супортот од сениори и ХР , менаџмент, шанси за напредок, дворски игри ? Компарација би ми помогнала. фала,
прием, унапредување,транспарентност, фер плеј околина, .. на тоа мислевдворски игри ?
Откај знаеш што му е планот, може сака и чупе да си земе за жена од компанијатаTorko, apliciraj vo site tri, skini gi intervjuata i izberi ja taa sto ke ti dade najdobra ponuda.
Se ponashash kao da ke vleguvash vo brak ebate
Ти бе чоек ќе ја уништиш младинава. Ќе отиде и ќе им се курчи сеа.Torko, apliciraj vo site tri, skini gi intervjuata i izberi ja taa sto ke ti dade najdobra ponuda.
Они такви сакаатТи бе чоек ќе ја уништиш младинава. Ќе отиде и ќе им се курчи сеа.
фала гледам реализиран човек си, јаки проценки со кого разговараш правиш, а све што пишуваш тебе, а не мене ме опишува. Ко баби на чешма со бардаци се силите. Потенцијаа чувај си ја за друго место, ако ја поседуваш, дедаTorko, apliciraj vo site tri, skini gi intervjuata i izberi ja taa sto ke ti dade najdobra ponuda.
фала гледам реализиран човек си, јаки проценки со кого разговараш правиш, а све што пишуваш тебе, а не мене ме опишува. Ко баби на чешма со бардаци се силите. Потенцијата чувај си ја за друго место, ако ја поседуваш, дедаTorko, apliciraj vo site tri, skini gi intervjuata i izberi ja taa sto ke ti dade najdobra ponuda.
Дете, верувал или не Лепиот ти даде најдобар можен совет што може да се даде. Само не сака да признае дека не секој на прво работно место ја поседува таа самодоверба. Нема место да му се љутиш.фала гледам реализиран човек си, јаки проценки со кого разговараш правиш, а све што пишуваш тебе, а не мене ме опишува. Ко баби на чешма со бардаци се силите. Потенцијаа чувај си ја за друго место, ако ја поседуваш, деда
кој не учи на туѓи искуства осуден е све да почнува од почеток и губи енергија која може да с пренасочи покорисно затова прашав.ми
Дете, верувал или не Лепиот ти даде најдобар можен совет што може да се даде. Само не сака да признае дека не секој на прво работно место ја поседува таа самодоверба. Нема место да му се љутиш.
Си го утнал форумот...кој не учи на туѓи искуства осуден е све да почнува од почеток и губи енергија која може да с пренасочи покорисно затова прашав.
Тоа ти е све индивидуално, за некого е обратно.Си го утнал форумот...
Тука све се зема за мајтап нажалост.
Инаку јас имам слушнато добри зборови за Endava, а лоши за Musala.
Сите фирми што си ги набројал се добри фирми. Не се замарај многу многу во врска со тоа. Секое искуство е искуство, па дури и лошотокој не учи на туѓи искуства осуден е све да почнува од почеток и губи енергија која може да с пренасочи покорисно затова прашав.
Мислам дека е најдобро да почнеш од Министерство за информатичко општество.која по вас е најкоректна за junior позиции за вработување, каков е супортот од сениори и ХР , менаџмент, шанси за напредок, дворски игри ? Компарација би ми помогнала. фала,