Несоница!

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
некад ме фаќа несоница ама ретко зашто обично малку спијам и сум уморен навечер накај 1 саат ме фаќа дремка (стар човек):toe:

vo posledno vreme mn. spiam ama i mnogu sonuvam
i sfe loshi sonovi ova gledanje na kafe me ubi :( sfe negativna enerigja sobiram od lugevo i se odrazue na mene

Ииииииииди иди несаницееееееее , мене ме мава несоница само кога сум мамурна така да утре ке бидам ок , се надевам

cela nok ne spiev :) neshto ne e vo red so mene

Sega na raspustot bev navikneta da sedam do 7saatot sabajle na interner i voedno na MSN. I mnogu tesko se prilagodiv koga pocnaveme na skolo! Ama koga ednas ke se naviknes posle tesko e da se odviknes! I sega pak mi e taka nemozam da zaspam do kasno, i gledam filmoi, i drugiot den za skolo se uspivam normalno!

Па не правам ништо конкретно едноставно се обидувам да мислам на нешто,дали на филм,дали на нешто што ми се случило у блиско минато и обично заспивам така мислејќи:)

Си седам јас така занесен пред компјутер без да го насочам мојот поглед во десниот долен агол од мониторот. Си седам, си седам си седам.... Ме фаќа дремка. си викам ај доста е, којзнае колку е саатот. И кога ќе видам 6:00 насабајле :shok: :shok: :shok:. одма пижамите, и у кревет. Ова најчесто се случува преку викенд или за време на распуст.

Cestopati mi se slucuva da ne mozam da zaspijam cela nok i pokraj toa sto mnogu mi se spie. Togas ednostavno se vrtam vo krevetot i se nerviram sto ne mozam da zaspijam :)
Za sreka ovaa nok spiev dobro, samo sto rano me razbudija.:toe:

MEne mi se ima sluceno da zaspijam na tastatura.Kako zavcera.
A inaku deneska dobro spiev

па со оглед на тоа шо и да легнам у 2 станувам у 3 или 4 можам да кажам дека ретко спијам
а станувам упринцип од 7 до 9
ретко спијам
ама тоа не ми се познава
ипак многу е подобро помалку да спиеш
не е поента цел живот у сон да ти отиде ;)

do sea dali ednas ili dvapati mi se ima sluceno da ne mozam da zaspijam taka da za sreka go nemam ovoj problem a kako i bi go imal koa edvaj cekma da dojdam do krevetot da dremnam 4-5 casa.

Eh da bese 1 neprespiena nok ke bese lesno .. ama koga ne sum spiel po cela nedela .. :(( Ne Me Faka Son

Што кога ни броењето овци не помага?

Имам вакво проблем последниов период па ме интересира што совет би ми дале како да се справам со него,пробав се и сешто да направам за да заспијам но сонот никако да дојде,де само се превртувам во кревет де негде ми бега паметов,дури после саат време кога комплет ке папсам некако заспивам,но тогаш спиењето се сведува на 4-5 часа,што ретко кога е доволно:)

mRnO напиша:
Имам вакво проблем последниов период па ме интересира што совет би ми дале како да се справам со него,пробав се и сешто да направам за да заспијам но сонот никако да дојде,де само се превртувам во кревет де негде ми бега паметов,дури после саат време кога комплет ке папсам некако заспивам,но тогаш спиењето се сведува на 4-5 часа,што ретко кога е доволно:)

Истиов проблем и јас го имам последнава недела.не ме фаќа сон никако,ќе пуштам tv или ќе седнам на нет демек дремка да ме фати ама габе .:toe:
На работа ко гробар идам со подочнаци до колена... i need help to
Е сега со апчина не сакам да се трујам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom