Несоница!

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Неможам да се сетам кога последен пат сум а надвор да видам темница!Ко некој кретен дремам цела ноќ а денот го спијам,лоша навика али ај одвикни се!

аха... татко ми ме вика лилјак...дење ме глеа на кревет и после не ме гледа:baeh: ....башка шо му ја пијам крвта...:vozbud:

Mnogu se nerviram ako nemozam da zaspijam,a sabajleto sum prva smena na rabota.Se trudam da ne mislam na nisto,ama tesko mi odi i postojano go gledam satot i presmetuvam kolku saati ke mi dojde spienje ako zaspijam vo toj moment.Ako drugiot den sum vtora smena ne se ni trudam da zaspijam,sedam pred kompjuter ili gledam televizija.Ponekogas koga mi e mnogu dosadno i nema so da pravam oti site normalni spijaat,nesto prereduvam,si sreduvam nekoi alista itn.Vo posledno vreme i kolku da sum izmorena i rano da sum stanala mnogu tesko zaspivam,ama koga ke zaspijam ne slusam nikakvi zvuci i tesko nekoj da me razbudi i ne gi pamtam sonovite.

Леле едвај чекам да почне школово, ептен ми е нарушен нормалниот биоритам..легнувам во 5,станувам во 2...сакам обврски, за да нема непроспиени ноќи!Мразам кога си легнувам касно и станувам касно!

e eci peci i jas se slozuvam so tebe do toa deka sakas obvrski
pooopopopo mrza me ima fatenoooooo ne mi se spie ic i taka

PSYtisfaction напиша:
Секое лето-иста приказна. Ми се пореметува биоритамот, спијам кога сите се будни, ова Интернетов е крив за се`, ќе седнам, ќе се заседам, ќе ми помине дремката и после ќе легнам у 10 сабајле, ќе станам 10 навечер ко зомби. Многу се нервирам, се дешава и по цели 2 дена да не спијам демек за да си фатам ред, ама џабе, само се заморувам без везе и после подочњак до колена и главоболка. Па нормално.:toe:

Oва као ја да сум го куцала
rolleyes2.gif

инаку сонувам често и редовно ги памтам соновите... ама страшно се пиззздам коа вака си го изместувам био-ритмот пошто ден не глеам после...и џабе не спијам по 2/3 дена као да се стабилизирам само
бетер си праам...мајка ми ме вика Дракула...
devil2.gif

сабајлево веќе тон работа имам...незнам како ќе функционирам и дали воопшто ќе успеам да станам рано, или пак ќе се одржавам со ред-були и јаки кафиња
wtf.gif

Гледам филм, седам на тараса, читам на компјутерска светлина, слушам музика, се занимавам со картите, пишувам...

единствено не мозев да заспијам беше периодот кога бев заљубен:wub: . Тогаш не поминуваше вечер да не го дочекам изгрејсонцето. Така да би казал дека несоницата се слуцува кога нешо не мозе од глава да ти искочи и не мозе да те остави.

Уште една непроспиена ноќ..веќе е 9:15 а уште не ми се појавила желба за спиење!

Во последно време ама баш ИЧ не можам да спијам. Цело време си мислам на еден многууу убав дечко и не можам да го извадам од глава. А легнам да спијам, помислувам на него и не можам очи да затворам.

U princip spijam ko top. Ama ovie denovi ne mozam da zaspijam do kaj 5 saat. Vinovnikot sam ke se poznae :D

Па сега е таков периодот неможам да заспијам, и сум на интернет да видам дали има нешто интересно

ne ne.ovaa nema da mi e neprospiena!idam da si legnam!

Се обидувам да останам во нормална состојба ако ме собори сонот идам на спиење.Иначе од сега како што почнав школо секој ден сум без сон и ме боли глава и сакам да си легнам побрзо

Cesto pati imam nesonica. Togas se vrtam po cela nok vo krevetot, gledam nekoj glup film ili se obiduvam da citam nekoja kniga za da mi se prispie.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom