Несоница!

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
losha bolest..ne izlecliva... mnogu gadna:(wi wi

hahaha

napushise i nema da primetis deka te maci

Ја не патам од несоница,мене ми е пореметено скрос на скрос времето за спиење,сто мислам дека е полошо.Пред 08-09 нема шанси да заспијам.
Инаку,добар лек за несоница е физичка активност,пр. трчање кругови околу зграда :D Уште куче некое ако те збрка :) после тоа спиеш ко бебе :D :D

Заспивам како клен, ставам глава на перница го местам ТВ на 15 мин. да се угаси, не ни знам кога се гаси ТВ.

maximax напиша:
Заспивам како клен, ставам глава на перница го местам ТВ на 15 мин. да се угаси, не ни знам кога се гаси ТВ.

И ја исто.

Denes samo spijam, deka se promeni vremevo naglo i samo na spienje me tera...

еве ја повторно мојата пријателка веќе подолго време НЕСОНИЦАТА :cry:

Еве ја кај мене дојде Соница на гости.. сега ќе и дадам перница една..

Jaс можам да ви помогнам за несоницата.

Ќе отворам изгледа хот-лајн и ќе расакажувам приказни кои мислам дека мене ми се интересни.

100% ефикасност :lol: :lol: :lol:

Radical Boy напиша:

Ќе отворам изгледа хот-лајн и ќе расакажувам приказни кои мислам дека мене ми се интересни.

Штета не си женско иначе останативе цури и би “дркале“ на тоа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Radical Boy напиша:

епа почни од денес па ќе видиме дали ќе не излечиш :lol: :lol: :lol: :lol:

Сеа ме фати несоница, моиве ми викаат да кречиме станот сеа, па што ми рекоа тоа ептен тешко да заспијам сеа...... кречиме готово нема спиење........ вечер ќе спијам :lol: :lol:

Леле и мене како ме има фатено несоница.
Баба ми :lol: ми рече да се напијам некој витамини пред спиење, особено б6 и џоа то помагало, али ме мрзи сеа.

А иначе знам дека со лексилиум одма се заспива, али и то немам намера да го пробам

virtuala напиша:
Леле и мене како ме има фатено несоница.
Баба ми :lol: ми рече да се напијам некој витамини пред спиење, особено б6 и џоа то помагало, али ме мрзи сеа.

А иначе знам дека со лексилиум одма се заспива, али и то немам намера да го пробам

Хех, абе мене кога ќе ме фати несоница ни лексилиум не ме заспива џабе викаат заспивал лексилиумот..... рекорд во неспиење ми е 48 часа (од несоница) и лексилиуми сум стегал не бе никако да заспијам.... :lol:

Back
На врв Bottom