Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гледам, гледам, те излечиле.Гижо напиша:дојдете у охрид да видите како се лечи несоница, ке се напиеш неколку коњаци у лапиздариус и после спиеш до два саат попладне
StormAngel напиша:Гледам, гледам, те излечиле.Гижо напиша:дојдете у охрид да видите како се лечи несоница, ке се напиеш неколку коњаци у лапиздариус и после спиеш до два саат попладне
Не е ЛапиЗдариус, него Лапидариус, о ти човече што спиеш со очи широко отворени. :lol:
ахаха, ме насмеа!
Лапиздариус бе

јузер напиша:А Куба Либре како е на скратено а? Ај да ве видам сега.. 8)
Не лажи бе, не помага тоа воопштоГижо напиша:дојдете у охрид да видите како се лечи несоница, ке се напиеш неколку коњаци у лапиздариус и после спиеш до два саат попладне

Секоја вечер без исклучок читам, но наместо да ми дојде сон, јас повеќе ги очакарувам очите и се внесувам во книгата 

Пробај едно 2 мес.да работиш само навечер а денски да спиешleni напиша:Koga zboruvame veke za nesonica mislam deka po ovoj redosled ako se podredat nestata nikoj nema da ima problem:
-vecera ne podocna od 20,00
-kafe nikakvo,posle 18,00
-dobar muabet,kniga,film,pozitivna misla po moznost so 2 deci casa polna mlako blago mleko
-koga ke legnete ne razmisluvajte
-vednas legnete na grb i opustete ja celata muskulatura
-zemete 3 pati dlaboko vozduh na usta i poleka izdisuvajte
-pocnete da go komtrolirate opustanjeto na teloto pocnuvajki od prstite na nozete (promrdajte gi) i prodolzete so stapalta,listovite na nozete i td, se do glavata
-zemete 3 pati dlaboko vozduh na nos i najsporo sto mozete izdisuvajte...ako ne ste zaspale dotogas...
Prijaten son,![]()
P.S. Se cini kako dolga procedura. Naprotiv,sevkupno ne trae ni 30-40 sekundi do 1 minutka, a deluva provereno.
:?:Mad Maxx напиша:Пробај едно 2 мес.да работиш само навечер а денски да спиеш![]()
Ни диши-издиши,ни празнење мозок ни мрдање прсти не помага да заспијам у нормално време.Единствена работа што помага до некаде е да не се замара човек со тоа воопшто туку да си легне кога ке му се приспие(за мене најчесто околку12.00 па до 19.00 некаде).
Пс. не пијам млеко,можда тоа е проблемот:?: