Нешто што не ви се исполнило

• Креатор на темата Креатор на темата cherrykiss
  • Време на започнување Време на започнување
Да најдам најдобра другарка која нема да ме издаде и разочара!, да го најдам правиот :), да имам и сестриче (или уште едно братче), на прозорот од внатре да има продолжеток и да има перници големи и да можеш таму да седнеш и да си учиш или да читам нешто и да си гледаш надвор :) Толку сега за сега :)

Da studiram moden dizajn vo Italija,Germanija ili Anglija:cry::cry::cry:

Да учам во Америка... пропуштив една шанса ради проклетата виза ама втората нема! For sure!:pipi:

Да научам да свирам на гитара, и тоа електирчна! А уште поголема желба ми е тој да ме учи... уффф ај можи и ќе биде!

...I nekogas vo zivotot da ostavam nesto pozadi mene (ova ne e zelba, poveke e nekoja cel)....

Ех будалче, зарем не знаеш дека желбата (целта) ти е исполнета веќе многу одамна. А и секојдневно ја исполнуваш...(WC шољата и оставаш нешто позади тебе)

Нејзините топли зраци да допрат во моето срце.
Фиктивно се случува, но муабетот ми е да се случи фактички.
Веќе ми се исполнува желбата , но тоа не е тоа, нели ?
Додека не се случи - :back: Сонценце . (Знаеш малецко). :vozbud:

Се! Или ништо,како му доаѓа. Од се она што сум го посакал сум добил само главоболка.

Да научам да свирам виолина и клавир.

Вчера гледав една емисија на Discovery за тоа како се склапа Lamburghini Murcielago... па би сакал едно такво - а немам! :nesum:

da doziveam vistinska ljubov na zalost seuste ja baram

Ја најдов, но сеуште неможам од објективни причини да ја видам. :back:

хмм не ми се исполнило до сега да отидам на мојата мн посакувана дестинација - Индија на Гоа :):)

имам доста такви неисполнети желби, една од нив е желбата за вракање на еден период од минатото во кое нема да се повторат некои грешки,друга желба ми е да сменам некои работи во сегашноста али неам преголема сила за остварување на оваа втора желба:uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom