Нешто што не ви се исполнило

• Креатор на темата Креатор на темата cherrykiss
  • Време на започнување Време на започнување
Да имам свој лаптоп! а не само на услуги или за сервисирање ми даваат! :(

Pa ne znam gore dole se mi e ispolneto, neznam sto bi kazala, a imam dosta zelbi eve da kazam pat okolu svetot.

zelba so posakuvam da mi se sipolni e da si otidam so igor za amerika, a zelba so nemoze da mi se ispolni e da bidam dete zasekogas.

Sakam da imam Ferrari.E sea sansite toa da se ispolni ne se bas golemi ama nikogas ne se znae.

Да ги сретнам Рики Мартин или Кијану Ривс!!!! Ах

Edno Ferrari F430 kako ubavo ke mi dojde ali sega za sega e nesto sto samo teoretski e mozno (neli!!!).

ako pocnam kniga ke objavam

inace dobro e da imas zelbi no barem od vreme na vreme nesto da se ispolnuva

Уште куќарка со базенче и bmw да си купам еден ден и исполнето ми е се што сакам.
Поголема и потешко остварлива ми е да отворам дом за бездомници или зоолошка градина или некаков центар за лечење на зависници од дрога или алкохол ... тоа му доаѓа како три во едно, ама кое и да е, ќе ме исполни како ништо друго ... ах се надевам ќе биде еден ден и тоа ...:toe:

Дивајн напиша:
Уште куќарка со базенче и bmw да си купам еден ден и исполнето ми е се што сакам.
Поголема и потешко остварлива ми е да отворам дом за бездомници или зоолошка градина или некаков центар за лечење на зависници од дрога или алкохол ... тоа му доаѓа како три во едно, ама кое и да е, ќе ме исполни како ништо друго ... ах се надевам ќе биде еден ден и тоа ...:toe:
Дивајн, болдираното ме потсетува на...хммм...:)
Хуманитарец
Не ми се исполнило да студирам на Сорбона(тоа у некој друг живот)

Hmmmm....Moja neispolneta zelba koja se nadevam deka eden den ke si ja ispolnam e da izgradam golem,ubav dom za deca bez roditeli.
Posle setanje po svetot (za ova imam vreme) i odsekogas sakav da sviram na gitara,ama ne nauciv...ne mi odese...
Dovolno e zelba,istrajnost i rabota ke bide se.

да имам неогланичен кредит на телефонот.... ахххх....

Имам многу желби, ама една што сега ми е најпотребна е домашниве животни да ме остават сама дома барем на 10 дена, да одат негде кај било.
10 дена ејјјјјјј, повеќе ништо не барам.
Па ме задушија бре, досадни луѓееееееее!

IV43 напиша:
Имам многу желби, ама една што сега ми е најпотребна е домашниве животни да ме остават сама дома барем на 10 дена, да одат негде кај било.
10 дена ејјјјјјј, повеќе ништо не барам.
Па ме задушија бре, досадни луѓееееееее!

Е...е..е...ИСТО...и ја сакам немора 10дена и 1недела би било супер, сркоз самичка дома мх мх мх....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom