Нервоза - колку се нервирате и зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата bella
  • Време на започнување Време на започнување
Се нервирам кога мајка ми низ дома се расправа без причини и од лицемерни другари. Најчесто се нервирам кога ми е досадно. Ми идат мисли од некои неправедни ситуации.

за се.
секакви глупости ме нервираат. од најмали ситници до поголеми проблеми. живчен чоек сум јас.
често се нервирам, се јадам во себе и тоа многу ми пречи ама природа си е природа

Порано се нервирав многу, ама сега тешко дека нешто може да ме изнервира. Не вреди.

Порано воопшто не се нервирав ама сега се почесто и почесто а за тоа најчесто се причина луѓе кои долго време ми планинарат по живци :D

Челични нерви иам, заебант сам, и пијам алкохол... За да не се нервирам.

Се нервирам секогаш кога не излегува така како што ја сакам, кога немам контрола врз некои нешта. Се нервирам за неправди, за лаги од блиски луѓе..
Но сепак,секој човек треба да гледа што помалце да се нервира, зошто стварно не вреди, бидејќи се нарушува здравјето, главата боли, стрес, итн итн..

Jas ne se nerviram deka ne cini nerviranje oti e nesto sto ne mozes da smenis i zatoa dzabe da se nerviram.

Многу често. Додуша никогаш не планирам ај сеа ќе се нервирам за ова, ниту размилувам за што вреди, за што не. Тоа си доаѓа спонтано. Не сум чувствителен ниту на неправди, ниту на карактери. Ме нервираат детали, суптилности и недефинирани работи. Уште поточно, ме вадат од такт

Имам живци за се и сешто ..нервозата вомене си ја чувам.

Fala mu na boga da i posle 10 godini rabota na brod i toa kako kelner,pak ostanav normalen.Znaci imam celicni zivci,ali edna rabota koja znaela da me vadi od takt,znaci smak sveta sto se veli a toa e....zena.

Се нервирам и стапувам во конфликт само со луѓе што сакаат да ме направат будала на здрав памет. Најчесто тоа се тетки од разно разни шалтери во државава, сестра ми што знае да лаже безосетно, бугарчиња и партиски полтрони.

Инаку не, имам нерви дебели како јажиња, не потпаѓам на никакви провокации, заебанции, не се лутам лесно и така :)

Се нервирам и стапувам во конфликт само со луѓе што сакаат да ме направат будала на здрав памет. Најчесто тоа се тетки од разно разни шалтери во државава, сестра ми што знае да лаже безосетно, бугарчиња и партиски полтрони.

Инаку не, имам нерви дебели како јажиња, не потпаѓам на никакви провокации, заебанции, не се лутам лесно и така :)
Kjuti ziti se, sestrami me glea ko Gadafi, Amerika. Oci i izvadiv za toa lazenje, me vadi od zifci.

Kjuti ziti se, sestrami me glea ko Gadafi, Amerika. Oci i izvadiv za toa lazenje, me vadi od zifci.

Знам како ти е. Ме лаже за преочигледни работи, на пример, ти го користеше компјутеров? (пошо нема ден да седне а да не го испозаебе) и ќе каже неее. Одам во историја на браусер и покажувам дека пред 5 мин седела на ФБ. И гајле и е ни срам ни перде. Ама затоа ќе успее во државава.

Порано многу се нервирав особено да не беше нешто по мое и готово сите ми се криви ама сега да ви кажам за ништо не ме болит се десило се десило, некако од ко почнав да пушам ама ич не се замарам оставам работите да си течат. За бадијала ќе се нервирам како не :свиркам: :свиркам: :свиркам: :свиркам: :свиркам: Ако требаа да се деси нешто ќе се деси бадијала ти е се, ако сакаш на глава скокни...

Уфф зависна сум од стрес, кога сум нервозна најдобро функционирам, а кога не сум заспивам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom