Нервоза - колку се нервирате и зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата bella
  • Време на започнување Време на започнување
Лесно можам да се изнервирам и тогаш сите ми се криви и никој не го штедам, но за среќа кратко ми трае нервозата.
Порано кога го играв тој глупиот покер на фејсбук се нервирав, стварно беше нереален и глуп но потоа се навикнав и сватив дека нема потреба и се полека го откажав :)

Во последно време страшно ме нервираат тие што лижат гз на прва клупа у школо, пред некој ден ми се идеше на една да ја треснам од земја...ми седнала на местото јас кај шо седам зш така и текнало и несакаше да стане... ја замолив фино културно несакаше па морав да реагирам:) (Не ја удрив, никогаш не сум удрил девојка иако другарите ми рекоа дека таа си го заслужува ама јбг.)

Во моментов се нервирам зашто на форумов нема детектор за глупавост. Но доколку би го имало се плашам да не останат само 50-тина овде.

се нервирам заради народот околу мене, кој од ден на ден гадно ме изненадува...

Денеска како сум попиздел , ко вулканот на Исланд .. Најмногу ме нериваар луѓето и нивните однесувања .. да не го тупам многу , нека му цркне козата на професоро по Етика !!

Штом се изнервирам за некоа ситница знам сигурно дека проблемот е од подлабока природа, нешто за кое сум премолчувала или сум се трудела да го игнорирам испливало на површина. Следен чекор, се самоанализирам и го барам коренот на проблемот. Откако ќе откријам зошто е таа нервоза, барам начин да се смирам и комплетно се опуштам барајќи решение. Знам дека вака на прв поглед изгледа комплицирано ама со вежба сето се решава за многу пократко време. Порано нервозата ме држеше доста долго време, а знам дека само си наштетував сама на себе и се одлучив да го сменам пристапот кон работите.
Сега за сега има резултати :smir:

Нервозен сум 22/7 . Ме нервираат луѓето , бесмртниците.

Па ко бев помала лесно можеја да ме изнервирет, ама сега добри 4 години никој и ништо немојт да ми стапит на нервиве, ептен ептен ретко.

ме нервираат бавни луѓе, ама многу:nerv:

порано многу често и од банални причини ... сега многу поретко, само од свои глупи постапки

Вечерва се изнервирав најмногу од цела година.

Све ми е наопаку. Нервозен сум до даска. Секоја мала работа ме нервира. Сакам распуст.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom